Få notater på Android-startskjermen

Viktig: Denne funksjonen er bare tilgjengelig på Android-enheter.

På Android-enheter kan du feste Keep-notater på startskjermen som moduler. Du kan også legge til en modul som du kan bruke til å opprette nye notater og lister.

Legg til notater eller lister på startskjermen

Viktig: Du må ha Google Keep-appen installert.

1. Trykk og hold på startskjermen på Android-enheten din.
  2. Trykk på Moduler Moduler.
  3. Søk etter Google Keep-appen.
  4. Finn modulen du vil legge til, under «Keep-notater».
    • For å feste et notat på startskjermen, velg «Notatmodul».
    • For å feste flere notater på startskjermen, velg «Notatsamling»-modulen.
    • For å kunne opprette notater raskt fra startskjermen, velg «Hurtignotat»-modulen.
  5. Trykk og hold på modulen.
  6. Dra modulen dit du vil ha den.
  7. Hvis du har brukt flere kontoer i Google Keep-appen, kan du velge en konto.
  8. (Valgfritt) Hvis du har lagt til
    • Notatmodulen: Velg notatet du vil legge til på startskjermen.
    • Notatsamling-modulen: Velg om du vil vise alle notater, festede notater eller notater under en bestemt etikett.

Finn ut mer om hvordan du legger til moduler på startsiden.

Rediger et notat på startskjermen

Hvis du bruker notatmodulen, kan du redigere notatet direkte fra startskjermen.

1. Gå til startskjermen på Android-enheten.
  2. Finn Keep-notatmodulen, og rediger notatet.
    • For å merke av eller fjerne avmerkingen for elementer på en liste, trykk på avmerkingsboksen fra startskjermen.
    • For å redigere teksten, trykk på Åpne i Keep Open in Keep nederst til høyre i notatet.