Exportera data från Google Keep

Du kan exportera och ladda ned data från Google Keep. Du kan ladda ned data som inte har raderats. Du kan skapa ett arkiv för att spara dina objekt eller använda data i en annan tjänst. Läs mer om att ladda ned din data.

Om du använder ett jobb- eller skolkonto är viss data kanske inte tillgänglig för nedladdning. Om du är avancerad administratör för Google-domänen kan du ladda ned eller migrera organisationens data. Läs mer om hur du exporterar organisationens G Suite-data.

Nedladdningen innehåller följande:

• Anteckningar (text, listobjekt)
  • Anteckningsbilagor (röstinspelningar, ritningar, bilder)
  • Färg på kommentar
  • Anteckningsstatus (fäst och arkiverad)
  • Redigeringsbehöriga för anteckning
  • Användarens lista över anteckningsetiketter