Eksportér dataene dine fra Google Keep

Du kan eksportere og laste ned dataene dine fra Google Keep. Du kan laste ned data som ikke er slettet. Du kan opprette et arkiv der du kan oppbevare data til eget bruk eller bruke dem i andre tjenester. Finn ut hvordan du laster ned dataene dine.

Hvis du bruker en jobb- eller skolekonto, kan det hende at enkelte data ikke er tilgjengelige for nedlasting. Hvis du er superadministrator for Google-domenet ditt, kan du laste ned eller overføre organisasjonens data. Finn ut hvordan du eksporterer organisasjonens G Suite-data.

Nedlastingen inneholder følgende:

• notatinnhold (tekst og listeelementer)
  • notatvedlegg (taleopptak, tegninger og bilder)
  • notatfarge
  • notattilstand (festet og arkivert)
  • personer med redigeringstilgang til notater
  • brukerens liste over notatetiketter