Visa Jamboard-enhetsinformation

Som administratör kan du visa enhetsinformation för Jamboards i organisationen.

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Öppna menyn följt av Enheterföljt avJamboardföljt avEnheter.

Vissa funktioner kan kräva att du har behörigheten Jamboard Management.

3. Klicka på en Jamboard.

I avsnittet Enhetsinformation kan du se enhetsinformation för Jamboard, inklusive:

• BSSID för wifi-åtkomstpunkt
  • Trådlös MAC-adress (Media Access Control)
  • Trådlös IP-adress
  • Wi-Fi-signalstyrka – RSSI (Received Signal Strength Indicator)
  • Kabelansluten MAC-adress
  • Kabelansluten IP-adress
  • Wi-Fi-länkhastighet (Mbit/s)
  • Serienummer
  • Data har aktiverats
  • Lösenord för administratörsverktyget
  • Programversion

Om Jamboard är i ett aktivt videomöte visas möteskoden som en banner högst upp på sidan.