Använd Jamboard-kringutrustning som stöds

Du kan ansluta en USB-kamera, högtalarmikrofon eller fjärrkontroll till en Jamboard-enhet. Du kan sedan använda dessa enheter under videomöten.

Ansluta kringutrustning till en Jamboard-enhet

Innan du använder en kamera, högtalare eller mikrofon under ett videomöte måste du ansluta enheten till kortet.Det går inte att ansluta och byta kringutrustning under ett möte.

1. Anslut enhetens USB-kabel till Jamboards sida eller baksida.
  2. Välj Jamboard följt avInställningar för Jamboard på Jamboard.
  3. Under Ljud och video väljer du den enhet du vill använda för kameran eller högtalarna.

USB-kameror som stöds

• Logitech® MeetUp ConferenceCam (rekommenderas)
  • Logitech PTZ Pro
  • Logitech ConferenceCam Connect
  • Logitech ConferenceCam CC3000E
  • Logitech Webcam C930E
  • Huddly® GO

USB-mikrofonsystemkombinationer som stöds

• Google Meet-högtalarmikrofon (rekommenderas)
  • Logitech MeetUp Conference Cam (rekommenderas)
  • Konftel® Ego
  • Jabra® Speak 410
  • Jabra 810

Använda en fjärrkontroll i möten

Du kan gå med i, stänga av och avsluta videomöten med fjärrkontrollen till Google Meet. Anslut fjärrkontrollens USB-mottagare till Jamboards sido- eller bakre port. Välj ett alternativ för att starta ett möte:

• Välj ett schemalagt möte i programmet.
  • Använd tangentbordet på fjärrkontrollen för att ange möteskoden från en kalenderhändelse.
  • Starta ett schemalagt möte:
    1. Välj Gå med i eller starta ett möte.
    2. Ange ett valfritt smeknamn och välj Kör.