Jamboard-instellingen wijzigen

Als beheerder kunt u instellingen wijzigen voor Jamboards. Met sommige instellingen worden alle Jamboards in uw organisatie aangepast, terwijl met andere instellingen alleen individuele Jamboards worden aangepast.

Instellingen wijzigen voor alle Jamboards

U kunt deze instellingen voor alle Jamboards bekijken, aanpassen en updaten.

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Naar menu and then Apparatenand thenJamboardand thenApparaten.

Voor sommige functies is wellicht het recht Jamboard-beheer vereist.

3. Klik rechtsboven op Instellingen .
  4. Klik op een instelling om deze te wijzigen. Bekijk de lijst met instellingen hieronder.
  5. Klik op Opslaan.
Instelling Details
Screensaver-bericht Voer een bericht in van maximaal 120 tekens dat moet worden weergegeven als screensaver op de Jamboard.
Eigendom bevestigen Als een Jam wordt opgeslagen op een board, zorgt deze instelling dat de eigenaar van de Jam dit moet bevestigen per e-mail.
Time-out voor Jam U kunt een time-outwaarde instellen voor alle Jamboards in uw organisatie. Als een Jamboard gedurende de ingestelde periode inactief is geweest, wordt er een bericht weergegeven waarin staat dat gebruikers de Jam open kunnen houden en dat de Jam anders meteen wordt gesloten.

Opmerking: Als de Jam geen eigenaar heeft, wordt deze niet opgeslagen.
Chromecast-streaming Stel in of u wilt dat uw Jamboards media kunnen streamen via Chromecast.

Instellingen wijzigen voor één Jamboard

U kunt deze instellingen voor individuele Jamboards bekijken, aanpassen en updaten.

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Naar menu and then Apparatenand thenJamboardand thenApparaten.

Voor sommige functies is wellicht het recht Jamboard-beheer vereist.

3. Als u een specifieke board wilt zoeken, klikt u bovenaan op Filter toevoegen. Kies een filter, zoals Naam, Locatie, Opmerking ofStatus.
  4. Klik op een Jamboard om de instellingen te bekijken en te bewerken.
  5. Klik rechts van het gedeelte Apparaatinstellingen op de pijl-omlaag en klik op de instelling om deze te wijzigen.
  6. Klik op Opslaan.
Instelling Details
Naam Stel een unieke naam in om de Jamboard mee te identificeren.
Locatie Voer de locatie van de Jamboard in (zoals de vergaderruimte waarin deze wordt gebruikt).
Configuratie voor videoconferencecalls Koppel de board met de agenda van een ruimte of een Google Meet-hardwareapparaat. Zie Een Jamboard instellen voor videovergaderingen.
Time-out voor screensaver (minuten) Stel in hoelang (in minuten) de Jamboard inactief mag zijn voordat de screensaver wordt geactiveerd. De maximale vertraging die u kunt instellen is 1440 minuten (1 dag).
Beschikbaarheid demomodus Kies of er een interactieve demo op het bord wordt weergegeven. Zie Jamboard-demo's inschakelen.
Wifi-SSID Voeg de naam van het wifi-netwerk toe.
Opmerkingen Voeg een opmerking over de Jamboard toe.
Logboekgegevens naar Google verzenden Kies of u gegevens naar Google wilt verzenden.
Taal Kies een taal voor de Jamboard. Jamboard ondersteunt momenteel alleen Engels en Japans.
Tijdzone Stel de tijdzone in voor de Jamboard.
Extra toetsenborden Voeg een extra toetsenbord toe voor de Jamboard. Jamboard ondersteunt momenteel alleen Engels en Japans.