Beleid voor automatisch updaten van Jamboard-hardware

Overzicht

Jamboard-apparaten krijgen automatische updates waarmee de apparaten en de software op de apparaten worden verbeterd. Door ontwikkelingen op het gebied van hardware en nieuwe technologie raken apparaten echter op den duur verouderd. Daarom kunnen we niet garanderen dat op oudere Jamboard-hardware updates aan nieuwe OS-functies worden ontvangen, of dat nieuwe functies blijven worden toegevoegd aan oudere apparaten.

Algemeen beleid voor automatische updates

• Als het apparaat de vervaldatum voor automatisch updaten (Auto Update Expiration, AUE) heeft bereikt, betekent dit dat het productmodel als verouderd wordt beschouwd en dat automatische software-updates van Google niet langer worden gegarandeerd.
  • Klanten die apparaten gebruiken waarvan de AUE-datum is verstreken, krijgen geen volledige support (1) meer van Team Google Cloud en Team Google Workspace for Education.
  • Zakelijke en onderwijsklanten die apparaten gebruiken waarvan de AUE-datum is verstreken, zien mogelijk dat ze hun apparaten niet meer zoals verwacht kunnen beheren in de Google Beheerdersconsole of dat ze nieuwe beheerfuncties niet meer kunnen gebruiken.
  • Google publiceert de AUE-datum van een model op deze pagina na de lancering ervan.
  • Nieuwe software-updates kunnen later worden ontvangen dan de AUE-datum, maar software-updates worden niet eerder dan deze datum gestopt.
  • Jamboard-apparaten die de AUE-datum nog niet hebben bereikt, blijven OS-updates ontvangen en werken met de beheerservice.
  • De datum waarop een apparaat niet meer wordt verkocht, wordt bepaald door de fabrikant (Original Equipment Manufacturer, OEM) en is niet gerelateerd aan de AUE-datum van het model. De laatste verkoopdatum staat daarom niet in deze tabel.

Product Vervaldatum voor automatisch updaten
Jamboard 55 30 september 2024