Konfigurer konverteringssporing for hotelkampagner

Konverteringssporing hjælper dig med at forstå, hvor effektivt klik på dine annoncer fører til værdifuld kundeaktivitet på dit website, f.eks. bookinger.

Når du har konfigureret rapportering af konverteringer for hotelkampagner, sender Google dataene om hotelbookinger til dig, så du kan se, hvor effektiv din kampagne er. Dette giver dig mulighed for at overvåge dine hoteldata og den samlede kampagneeffektivitet.

Implementering af websitetag

Følg de 3 trin nedenfor for at implementere Google Ads-konverteringssporing for hotelannoncer:

Her kan du se, hvordan du konfigurerer Google Ads-hotelkonverteringssporing manuelt eller bruger Google Tag Manager.

Trin 1: Opret det globale websitetag og hændelsestagget

Bemærk!

• Konverteringskategorien skal være angivet til "Køb", før den kan bruges i Smart Bidding-kampagner (Udvidet CPC, Provisioner).
  • Google understøtter kun modellen Sidste klik-tilskrivning for hotelkampagner.
  • Hvis du allerede bruger konverteringssporingskoden for Google-tagget, skal du gå til trin 2.
Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Mål Goals Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Konverteringer på sektionsmenuen.
  3. Klik på Oversigt.
  4. Klik på "+ Ny konverteringshandling".
  5. Vælg den konvertering, du vil spore, og følg vejledningen i widgetten. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer konverteringssporing på dit website
    • Hvis du planlægger at spore hotelbookinger fra dit website, skal du sørge for at vælge følgende:
      • Kategori: Køb/salg
      • Værdi: Brug forskellige værdier og standardværdi > 0 DKK
      • Tælling: Alle konverteringer
      • Tilskrivningsmodel: Sidste klik
  6. Afslut tagkonfigurationen ved at klikke på knappen Udfør.

Trin 2: Installer det globale websitetag og hændelsestagget

Der er 2 muligheder for implementering af konverteringssporing for hoteller i Google Ads:

Mulighed 1: Direkte implementering i websitets HTML/AMP

Mulighed 2: Vejledning til Google Tag Manager

Konverteringssporing fungerer kun, hvis du har installeret konverteringssporingstagget, som består af et globalt websitetag og et hændelseskodestykke. Hvis du installerer tagget med Google Tag Manager, skal du følge vejledningen i Mulighed 2: Google Tag Manager.

Mulighed 1: Vejledning til direkte implementering (HTML/AMP)

Dette viser, hvordan du konfigurerer Google Ads-hotelkonverteringssporing i dit websites HTML/AMP.

HTML-sider

1. Installer det globale websitetag på alle sider på dit hotels website. Vær opmærksom på, at det omfatter alle sider i bookingflowet, der muligvis hostes af en tredjepartsbookingsystem. I så fald skal du sikre dig, at bookingsystemet også installerer tagget på alle sider, herunder bekræftelsessiden.
    1. Åbn HTML-koden for hver side.
    2. Vælg mellem følgende muligheder:
      • Hvis du ikke har installeret det globale websitetag på dit website, skal du kopiere det globale websitetag og indsætte det mellem head-tags (<head></head>).
        Eksempel:
        <!-- Global site tag (gtag.js) - Google Ads: AW-GOOGLE_CONVERSION_ID--> <script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=AW-GOOGLE_CONVERSION_ID"></script> <script> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-GOOGLE_CONVERSION_ID'); </script>
        Gennemgå retningslinjerne for konfiguration af det globale websitetag.
        • Hvis du har installeret det globale websitetag på dit website via et andet Google-produkt (f.eks. Google Analytics) eller via en anden Google Ads-konto, skal du kopiere "config"-kommandoen nedenfor og føje den til alle forekomster af det globale websitetag lige over sluttagget </script>.

gtag ('config', 'AW-GOOGLE_CONVERSION_ID');
        • Hvis det globale websitetag allerede er blevet installeret på dit website (enten af dig selv eller via en managerkonto) i forbindelse med konfiguration af tagget til en anden konverteringshandling, skal du sikre dig, at tagget er indsat på samtlige sider på dit website, og tjekke, at "config"-kommandoen har din Google Ads-kontos konverterings-id.
    3. Gem ændringerne af dine websider.
  2. Installer hændelseskodestykket på konverteringssiden. Det er denne side, dine kunder ser på dit website, når de har fuldført en konvertering, f.eks. siden "Tak for din booking". Vær opmærksom på, at konverteringssiden for booking muligvis hostes af dit bookingsystem, og at tredjeparten skal implementere nedenstående trin:
    1. Åbn HTML-koden for konverteringssiden.
    2. Kopiér kodestykket nedenfor, og indsæt det mellem head-tags (<head></head>) på siden lige efter det globale websitetag.

Eksempel:

<!-- Hændelseskodestykke for konverteringsside for hotelbooking --> <script> gtag('event', 'conversion', { 'send_to': 'AW-813068219/_XirCILNzJkDELvf2YMD', 'value': 200.0, 'currency': 'USD', 'transaction_id': '' }); </script

3. Tilføj kode for at overføre en værdi til parameteren transaction_id dynamisk. Denne parameter sikrer, at hver konvertering kun tælles én gang ved sporing af køb, salg eller kundeemner på dit website.
    4. Tilføj kode for at overføre en værdi til parametrene værdi og valuta dynamisk. Det giver dig mulighed for at spore konverteringer med transaktionsspecifikke værdier såsom omsætning i forbindelse med salg.
    5. Gem ændringerne af din webside.

AMP-sider

Du skal følge denne vejledning for samtlige sider, der er opbygget ved brug af AMP.

1. Installer det globale websitetag på alle sider på dit website.
    1. Åbn HTML-koden for hver side.
    2. Vælg mellem følgende muligheder:
      • Hvis du ikke har installeret det globale websitetag på dit website, skal du vælge den tilsvarende mulighed på din Google Ads-konto og tilføje de 2 tags:
        1. Kopiér det relevante tag, og indsæt det mellem head-tags (<head></head>) før AMP JS-biblioteket.
          Eksempel:
          <script async custom-element="amp-analytics" src="https://cdn.ampproject.org/v0/amp-analytics-0.1.js"></script>
        2. Kopiér det andet tag, og indsæt det mellem body-tags (<body></body>) på alle dine AMP-sider.
          Eksempel:
          <!-- Global site tag (gtag) - Google Ads: 813068219 --> <amp-analytics type="gtag" data-credentials="include"> <script type="application/json"> { "vars": { "gtag_id": "AW-813068219", "config": { "AW-813068219": { "groups": "default" } } }, "triggers": { } } </script> </amp-analytics>
        3. Se flere retningslinjer for konfiguration af det globale websitetag.
      • Hvis du har installeret det globale websitetag på dit website fra et andet Google-produkt (f.eks. Google Analytics) eller fra en anden Google Ads-konto, skal du vælge den tilsvarende mulighed på din Google Ads-konto og derefter kopiere den respektive linje og inkludere den i "config"-sektionen for hver forekomst af det globale websitetag.
        Eksempel:
        "AW-813068219": { "groups": "default" }
      • Hvis det globale websitetag allerede er blevet installeret på dit website (enten af dig selv eller via en managerkonto) i forbindelse med konfiguration af tagget til en anden konverteringshandling, skal du sikre dig, at tagget er indsat på samtlige sider på dit website, og tjekke, at sektionen "config" har din Google Ads-kontos konverterings-id. Eksempel: AW-813068219.
    3. Gem ændringerne af dine websider.
  2. Installer hændelseskodestykket på konverteringssiden. Det er denne side, dine kunder ser på dit website, når de har fuldført en konvertering – f.eks. siden "Tak for din ordre".
    1. Åbn HTML-koden for konverteringssiden.
    2. Kopiér kodestykket fra din Google Ads-konto, og indsæt det i sektionen "triggers" i det globale websitetag.
      Eksempel:
      "C_7c-ug1nyyfk": { "on": "visible", "vars": { "event_name": "conversion", "value": 200.0, "currency": "USD", "transaction_id": "", "send_to": ["AW-813068219/_XirCILNzJkDELvf2YMD"] } }
    3. Tilføj kode for at overføre en værdi til parameteren transaction_id dynamisk. Denne parameter sikrer, at hver konvertering kun tælles én gang ved sporing af køb, salg eller kundeemner på dit website.
    4. Tilføj kode for at overføre en værdi til parametrene værdi og valuta dynamisk. Det giver dig mulighed for at spore konverteringer med transaktionsspecifikke værdier såsom omsætning i forbindelse med salg.
    5. Gem ændringerne af din webside.

Få flere oplysninger om, hvordan du føjer et Google-tag til dit website

Mulighed 2: Vejledning til Google Tag Manager

Her kan du se fremgangsmåden til konfiguration af Google Ads-hotelkonverteringssporing med Google Tag Manager.

Hvis du bruger Google Tag Manager, kan du implementere gtag.js for hotelannoncer ved at følge vejledningen:

1. Opret tagget på din Google Ads-konto.
  2. Brug konverterings-id og konverteringsetiket til at konfigurere tagget i Google Tag Manager.
  3. Tilføj tagget konverteringstilknytning.
  4. Indsæt tagget på alle sider, herunder konverteringssiden.
  5. Rediger tagget med dine foretrukne parametre.
Vigtigt! Når du har oprettet tags på din Google Ads-konto, skal du bruge muligheden Tilpasset HTML-tagging til at tilføje de relevante variabler (se trin 3: Rediger hotelparametrene i hændelsestagget). Vi anbefaler ikke, at du bruger Google Ads-skabelonen, da den ikke understøtter alle variabler til rapportering af hotelkampagner.

Kodestykket for det globale websitetag skal indstilles til at køre på alle sider, herunder bekræftelsessiderne, og hændelseskodestykket skal kun køre på bekræftelsessiderne.

For at sikre optimal webbrowserkompatibilitet anbefaler vi desuden, at der er aktiveret en konverteringstilknytning.

Find yderligere oplysninger om Google Tag Manager, men sørg for at tage højde for hotelspecifikke instruktioner.

Trin 3: Rediger hotelparametrene i hændelsestagget

Hvis du vil indsende oplysninger om konverteringssporing, skal du installere disse yderligere parametre i koden:
Parameter Værditype Eksempel på værdi Beskrivelse

Obligatorisk – ja/nej

'value' Flydende 16,20

Erstat 'value' med det beløb, som brugeren betaler. Du kan bruge enten basisprisen eller den samlede pris. Brug et "," som decimaltal. Eksempel: "16,20".

Bemærk! Værdien bruges til Smart Bidding-budstrategierne.

Ja
'currency' Streng ‘DKK’

Erstat ‘currency’ med en ISO 4217-valutakode på 3 bogstaver, der repræsenterer den gældende valuta, der hvor bookingen blev foretaget.

Valutakoden anvendes på variablen 'value'.

Ja
'transaction_id' Streng 'HA12345'

Erstat 'transaction_id' med et bookingreferencenummer eller ordre-id til dit konverteringssporingstag, så du undgår at tælle dublerede konverteringer.

Bemærk! Ordre-id'er rapporteres ikke i Google Ads.

Nej (anbefales)
'id' Streng ‘1234’

Erstat 'id' med ejendoms-id'et for det hotel, som du vil registrere konverteringsdata for. Dette id skal matche id'et på din hotelliste.

Nej (ja – provisioner (pr. ophold))
'start_date' Streng “2020-12-13” Erstat 'start_date' med indtjekningsdatoen. Formatér datoer som ÅÅÅÅ-MM-DD. Nej (ja – provisioner (pr. ophold))
'end_date' Streng “2020-12-13” Erstat 'end_date' med udtjekningsdatoen. Formatér datoer som ÅÅÅÅ-MM-DD. Nej (ja – provisioner (pr. ophold))
Bemærk! De eneste konverteringsvariabler, som er tilgængelige i dine kampagnerapporter, er 'value' og 'currency'. Du kan ikke se værdierne for 'transaction_id', 'id', 'start_date' eller 'end_date'.

Eksempler på konfiguration af Google-tagget (vigtigt)

Tjek syntaksen herunder omhyggeligt i forhold til din tagimplementering. Sørg for, at du bruger matrixen ‘item’ for at inkludere hotelparametrene (f.eks. ‘id’, ‘start_date’ og ‘end_date’).

Placer Google-tagget på alle sider, herunder bekræftelsessiden over hændelseskodestykket.

Når Google-tagget er opdateret:

<!-- Global Site Tag (gtag.js) - AdWords -->

<script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=AW-GOOGLE_CONVERSION_ID"></script>

<script> window.dataLayer = window.dataLayer || [];

function gtag(){dataLayer.push(arguments)};
gtag('js', new Date());
gtag('config', 'AW-GOOGLE_CONVERSION_ID');
</script>
Derefter skal du placere hændelseskodestykket på bekræftelsessiden.

Når det globale hændelseskodestykke er opdateret:

<script>

gtag('event', 'purchase', {

'send_to': [

'AW-GOOGLE_CONVERSION_ID/GOOGLE_CONVERSION_LABEL'

'transaction_id': 'BOOKING_ID',

'value': PRICE,

'currency': 'CURRENCY',

'items': [{

'id': 'PARTNER_HOTEL_ID',

'start_date': 'CHECK_IN_DATE',

'end_date': 'CHECK_OUT_DATE'

}]

});

</script>

Hvad sker der, hvis du mangler parametre for hotelkonverteringer?

Hotelparametre giver dig værdifuld indsigt i dine individuelle bookinger, f.eks. id'et for det bookede hotel og opholdsdatoer. De bruges også af Google til at optimere din annonceeffektivitet og give mere detaljeret rapportering. Hvis du bruger provisioner (pr. ophold) til din hotelkampagne, bruges disse parametre også til fakturering. Hvis dataene ikke er tilgængelige med dine Google Ads-konverteringsdata, bruger vi dine standardkonverteringsindstillinger for konverteringen "værdi" og "currency" sammen med parametre for kliktidspunkt til opholdsdatoer ("start_date" og "end_date") og hotel-id ("id" ). I dette tilfælde gælder det, at hvis indtjekningsdatoen for kliktidspunkt ligger før konverteringsdatoen, angives din indtjekningsdato til din konverteringsdato.

Mål konverteringer for flere konti

Hvis du har brug for at tælle den samme hændelse som en konvertering for flere Google Ads-konti, kan du overføre flere konverterings-id-strenge via parameteren 'send_to' i hændelseskodestykket for konverteringer.

Du bør også overveje at bruge konverteringssporing på tværs af konti, da det giver mulighed for, at konverteringshandlingerne kan ejes af en managerkonto (MCC), og at handlingerne kan deles med en eller flere af managerkontoens underkonti. Du behøver kun at angive ét enkelt konverterings-id i hændelseskodestykket. Få flere oplysninger om konverteringssporing på tværs af konti. Sørg for, at automatisk tagging er aktiveret.

Bemærk! Når du opretter en ny konverteringshandling, aktiveres automatisk tagging automatisk, hvis du ikke allerede bruger konverteringssporing på tværs af konti. Hvis du bruger konverteringssporing på tværs af konti, skal du aktivere automatisk tagging manuelt på alle dine underkonti ved at følge vejledningen ovenfor.

Eksempel på globalt websitetag

Eksempel på Google-tag:

<!-- Global Site Tag (gtag.js)& →

<script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=AW-GOOGLE_CONVERSION_ID_1"></script>

<script> window.dataLayer = window.dataLayer || [];

function gtag(){dataLayer.push(arguments)};

gtag('js', new Date());

gtag('config', 'AW-GOOGLE_CONVERSION_ID_1');

gtag('config', 'AW-GOOGLE_CONVERSION_ID_2');

</script>

Slå automatisk tagging til

Automatisk tagging skal være aktiveret for at sikre, at du kan spore konverteringer korrekt. Få vejledning i, hvordan du konfigurerer automatisk tagging for din konto.

Test dit konverteringssporingstag

Hvis du vil oprette en testordre, skal du følge disse trin for at tjekke, om parametrene overføres:

Fejlretning med værktøjer til Chrome-udviklere

1. Åbn en ny fane i Chrome.
  2. Klik på ikonet med tre prikker øverst til højre i browservinduet, og vælg derefter Flere værktøjer > Udviklerværktøjer.
    • Hvis du ikke kan se Chrome-menuen, kan du åbne "Udviklerværktøjer" ved at trykke på:
      • Ctrl + Shift + i (i Windows)
      • Command + Shift + i (på en Mac)
  3. Klik på fanen Netværk.
  4. Lad vinduet "Udviklerværktøjer" være åbent.
  5. Naviger til den side, der indeholder konverteringssporingstagget.
  6. Find anmodningen: www.googleadservices.com.
  7. Undersøg komponenterne i anmodningen om konverteringssporing for at verificere, at den matcher dit konto- og konverteringsnavn.

Alle anmodninger om konverteringssporing starter med den samme webadressestruktur:

www.googleadservices.com/pagead/conversion/

Hele anmodningen kan f.eks. se sådan ud:

http://www.googleadservices.com/pagead/conversion/123456789/

?

random=1309518235472
&cv=6
&fst=1309518235472
&num=1
&fmt=2
&value=0
&label=AAAAAAAAAAAAAAAAAAA
&bg=ffffff
&hl=it
&guid=ON
&u_ h=1200
&u_w=1920
&u_ah=1174&
u_aw=1920
&u_cd=24
&u_his=2
&u_tz=60
&u_
java=true
&u_nplug=19
&u_nmime=97
&
url=http%3A//www.example.com/conversion-page.html

Tallet efter www.googleadservices.com/pagead/conversion/ skal matche dit konverterings-id, og tegnene efter &label= skal matche din konverteringsetiket. Hvis de ikke gør det, er dette tag sandsynligvis knyttet til en anden konverteringshandling.

For at løse dette problem skal du muligvis generere et nyt konverteringstag for denne konverteringshandling og placere det på dit website. Du kan også spørge andre, der har adgang til dit websites kode, om de har installeret et konverteringssporingstag for en anden konverteringshandling.

Husk!

Hvis du skifter til konverteringssporing på tværs af konti, spores der ikke længere nye klikkonverteringer for eventuelle konverteringshandlinger, du har konfigureret på dine managerstyrede konti, uanset hvilken status tagget har. I den aktuelle konverteringshandlings egen periode spores der dog fortsat konverteringer for de klik, der fandt sted, inden du skiftede. Når du tilvælger konverteringssporing på tværs af konti, kan du kun spore konverteringer på managerkontoen.

Sikkerhed og privatliv i forbindelse med websitesporing

Googles sikkerhedsstandarder er særdeles omfattende. Kun sider med Google-konverteringstagget spores via dette program ved hjælp af datakryptering og sikre servere.

Sørg for klart og fyldestgørende at informere brugerne om, hvilke data du indsamler på dine websites og for at indhente samtykke for indsamlingen, når loven kræver det.

Bemærk! Hvis du ikke har indhentet brugernes samtykke til indsamling, deling og brug af personoplysninger med henblik på tilpasning af annoncer, når dette er et lovkrav, skal du sørge for at deaktivere indsamling af remarketingdata ved at ændre Google-tagget for bestemte brugere. Få flere oplysninger om ændringerne af Google-websitet

Konverteringssporing for mobilapps

Du kan bruge mobilappkonverteringer til at spore appinstallationer og handlinger i appen. På samme måde som websitekonverteringer for hotelkampagner skal du aktivere automatisk tagging og angive konverteringstypen til "Køb" i dine konverteringsindstillinger, for at de kan bruges til Smart Bidding.

Derefter skal du sende de relevante hotelparametre, f.eks. indtjeknings- eller udtjekningsdatoer og hotel-id, via Firebase eller en tredjeparts SDK for at begynde at spore mobilappkonverteringer.

Konfigurer konverteringssporing for mobilapps med Firebase

Firebase er Googles mobilplatform, der er udviklet til at hjælpe dig med at udvikle velfungerende mobilapps og skabe vækst i din virksomhed. For at fuldføre konfigurationen af konverteringssporing for mobilapps for hotelkampagner kan du sende de obligatoriske hotelparametre via Firebase Analytics API.

Firebase-parameter Værditype Beskrivelse Eksempel
FirebaseAnalytics.Param.VALUE Flydende

Udskift denne parameter med det beløb, som brugeren betaler. Du kan bruge enten basisprisen eller den samlede pris. Brug et "." ved decimaltal (f.eks. "16.20").

Bemærk! Værdien bruges til Smart Bidding-budstrategierne.

Bundle params = new Bundle();

params.putDouble(Param.VALUE, 150.00);

params.putString(Param.CURRENCY, "USD" ); // f.eks. 150.00 USD

FirebaseAnalytics.Param.CURRENCY Streng

Erstat denne parameter med en ISO 4217-valutakode på 3 bogstaver, der repræsenterer den valuta, der anvendes i forbindelse med bookingen.

Valutakoden anvendes på variablen VALUE.

Bundle params = new Bundle();

params.putString(Param.CURRENCY, "USD");

FirebaseAnalytics.Param.TRANSACTION_ID Streng

Erstat denne parameter med et bookingreferencenummer eller ordre-id til dit konverteringssporingstag, så du undgår at tælle dublerede konverteringer.

Bemærk! Ordre-id'er rapporteres ikke i Google Ads.

Bundle params = new Bundle();

params.putString(Param.TRANSACTION_ID, "HA12345");

FirebaseAnalytics.Param.ITEM_ID Streng Erstat denne parameter med ejendoms-id'et for det hotel, du vil registrere konverteringsdata for. Dette id skal matche id'et i dit hotellistefeed.

Bundle params = new Bundle();

params.putString(Param.ITEM_ID, "1234");

FirebaseAnalytics.Param.START_DATE Streng Erstat denne parameter med indtjekningsdatoen. Formatér datoer som ÅÅÅÅ-MM-DD.

Bundle params = new Bundle();

params.putString(Param.START_DATE, "2022-09-10");

FirebaseAnalytics.Param.END_DATE Streng Erstat denne parameter med udtjekningsdatoen. Formatér datoer som ÅÅÅÅ-MM-DD.

Bundle params = new Bundle();

params.putString(Param.END_DATE, "2022-09-14");

Konfigurer konverteringssporing for mobilapps med en tredjeparts-SDK

For at gøre det lettere for dig at træffe velovervejede marketingbeslutninger vedrørende din app samarbejder vi hos Google Ads med en lang række tredjepartsudbydere af appanalyseløsninger med henblik på understøttelse af Google-skemaet for dynamisk remarketing til apps.

Hvis du bruger en løsning fra en af disse tredjepartsudbydere af appanalyseløsninger, skal du knytte din tredjepartsudbyder af appanalyseværktøjer til Google Ads for at aktivere oprettelse af dit datasegment. Konfigurer SDK'et til appen i samarbejde med repræsentanten for tredjepartsudbyderen af appanalyseløsninger, og opret konverteringstypen "Køb".

Når du er færdig, skal du implementere konverteringssporing for mobilapps for hotelkampagner ved at sende de obligatoriske hotelparametre via JSON-objektet app_event_data som en del af Anmodningen om konverteringssporing. Acceptable værdier er strenge og rækker af strenge.

Følgende parametre skal føjes til app_event_data:

• start_date (i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD)
  • end_date (i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD)
  • item_id
  • transaction_id

Følgende parametre skal tilføjes på konverteringsniveau:

• value
  • currency_code

Få flere oplysninger om sporing af mobilappkonverteringer