Jeg modtager ikke Google Chat-notifikationer

Hvis du ikke får nogen notifikationer, kan du tjekke dine indstillinger for Google Chat-notifikationer. Se, hvordan du aktiverer eller deaktiverer Google Chat-notifikationer.

Sørg for, at notifikationer er aktiveret på den enhed og i den browser, du bruger til Google Chat.

Tillad notifikationer i din computers operativsystem

• Hvert computeroperativsystem kræver forskellige trin til aktivering af notifikationer. Du kan få flere oplysninger i onlinehjælpen til dit operativsystem.
  • Nogle computeroperativsystemer har indstillinger, der ignorerer notifikationer. Hvis du ikke modtager Google Chat-notifikationer, kan du gå til onlinehjælpen til dit operativsystem og sørge for, at notifikationer ikke ignoreres.

Tillad Google Chat-notifikationer i din browser

Tillad Google Chat-notifikationer i Google Chrome

1. Åbn Chrome Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Tilpas og administrer Google Chrome Mere og derefter Indstillinger.
  3. Klik på Sikkerhed og privatliv til venstre.
  4. Klik på Websiteindstillinger og derefter Notifikationer.
  5. Find Gmail.
    • Hvis den er angivet under "Har ikke tilladelse til at sende notifikationer", skal du aktivere tilladelsen til at sende notifikationer. I højre side skal du klikke på Flere handlinger Mere og derefter Tillad.
    • Hvis den er angivet under "Har tilladelse til at sende notifikationer", er notifikationstilladelser slået til.
    • Hvis du ikke kan se Gmail på skærmen, kan du tilføje den manuelt. Klik på Tilføj ud for "Har tilladelse til at sende notifikationer". Angiv derefter adressen: https://mail.google.com:443.

Tillad Google Chat-notifikationer i andre browsere

Hver browser har forskellige trin til aktivering af notifikationer. Få flere oplysninger ved at gå til onlinehjælpen til din browser.

Jeg modtager ikke altid notifikationer

Hvis du ikke modtager alle Google Chat-notifikationer, kan du følge denne vejledning.

Luk mobilappen

Luk Google Chat- eller Gmail-mobilappen. Når en app er åben, vises notifikationerne der. Notifikationer vises ikke, når du er:

Find ud af, hvor du modtager notifikationer

Find ud af, hvor du modtager notifikationer.

Hvis du bruger chat.google.com:

1. Gå til Google Chat på din computer.
  2. Klik på Indstillinger øverst til højre.
  3. Tjek, om valgmuligheden "Vis et eksempel" vises under "Skrivebordsnotifikationer".
    • Hvis du kan se "Vis et eksempel", får du Google Chat-webnotifikationer på chat.google.com.
    • Hvis du ikke kan se "Vis et eksempel", får du Google Chat-notifikationer på en anden browserfane eller i selve Chat-appen.

Hvis du bruger Gmail:

1. Åbn Gmail på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger og derefter Se alle indstillinger.
  3. Øverst på siden skal du klikke på fanen Chat og Meet.
  4. Klik på Administrer chatindstillinger ud for "Indstillinger for chatnotifikationer".
  5. Tjek, om valgmuligheden "Vis et eksempel" vises under "Skrivebordsnotifikationer".
    • Hvis du kan se "Vis et eksempel", får du Google Chat-webnotifikationer i Gmail.
    • Hvis du ikke kan se "Vis et eksempel", får du Google Chat-notifikationer på en anden browserfane eller i selve Chat-appen.

Jeg modtager ingen notifikationer for et bestemt rum eller en bestemt gruppesamtale

Sørg for, at notifikationer er aktiveret for rum, der er grupperet efter emne eller gruppesamtale. Se, hvordan du tilpasser notifikationer for et rum, der er grupperet efter emne eller gruppesamtale.

Sørg for, at notifikationer er aktiveret for rum med indlejrede tråde. Se, hvordan du administrerer trådnotifikationer i et rum med indlejrede tråde.

Tip! Indstillingerne for notifikationer for rum og gruppesamtaler er de samme i web- og mobilversionen af Google Chat. Hvis du ændrer indstillinger for notifikationer for et rum eller en gruppesamtale på nettet, anvendes de samme indstillinger i din mobilapp.

Jeg modtager ingen notifikationer for en bestemt 1:1-samtale

Sørg for, at notifikationer er aktiveret for samtalen. Se, hvordan du aktiverer notifikationer for en bestemt 1:1-samtale.

Tip! Indstillingerne for notifikationer for 1:1-samtaler er de samme i web- og mobilversionen af Google Chat. Hvis du ændrer indstillinger for notifikationer for en samtale på nettet, anvendes de samme indstillinger i din mobilapp.