Meet-appen til Google Chat

Du kan bruge Meet-appen i Chat og Chat i Gmail til at planlægge, ændre og aflyse møder eller til at se din tidsplan.

Før du begynder

Brug af Meet-appen i rum

Hvis du er i et rum og vil sende en besked eller planlægge et møde ved hjælp af Meet-appen, skal du skrive @meet i hver besked til appen (også i svar på spørgsmål fra appen). Ved at bruge @meet i alle beskeder sikrer du, at appen modtager din besked og reagerer på den.

Hvis du vil have @meet til at oprette et møde med medlemmer af rummet, kan du skrive "@meet Planlæg et møde for os".

Tip! Nogle af @meet-appens funktioner fungerer i direkte beskeder, men ikke i rum. Du kan f.eks. bruge @meet i et rum til at planlægge et møde, men du kan ikke foretage andre handlinger, som er relateret til din kalender. Du kan f.eks. ikke bede om din tidsplan.

Eksempler på brug af Meet-appen

Hvis du vil planlægge et møde (inkl. angive titel, dato, klokkeslæt, varighed og deltagere), skal du skrive:

• Planlæg et møde med Carina i morgen klokken 15.00
  • Planlæg et møde med carina@ditdomæne.dk
  • Find 45 minutter til et møde med Carina næste uge, og giv det titlen "Personligt møde"

Ændring af et møde, der lige er planlagt

• Flyt dette møde til i morgen
  • Omdøb dette møde til "Teamplanlægning"

Rediger eller aflys et møde

• Flyt mit møde med Carina
  • Aflys mit møde med Carina

Tjek din tidsplan

• Hvad er min tidsplan i morgen?
  • Har jeg nogen møder på mandag?
  • Er jeg ledig i morgen eftermiddag?
  • Hvilke møder har jeg i næste uge?