Start et videomøde

Du kan starte et videomøde i Google Chat.

Vigtigt! Hvis din organisation tillader, at eksterne brugere kan deltage i rum eller gruppesamtaler, kan alle i rummet eller gruppen deltage i et videomøde uden tilladelse.

Tip! Tjek, hvornår mødekoder udløber, så du er sikker på, at du ikke deltager i et møde med en udløbet kode, og så du bedre kan planlægge de fremtidige møder, du opretter. Få flere oplysninger om Google Meet-mødekoder.

Start et videomøde via Chat eller Gmail

1. Åbn Google Chat eller Gmail på din computer.
    • I Gmail: Klik på Chat til venstre.
  2. Åbn en samtale.
  3. I svarområdet skal du klikke på Tilføj videomøde og derefter Send .
  4. Hvis du vil deltage i et videomøde, skal du klikke på Gå til videomøde og derefter Deltag nu.

Tip! Gå til Hjælp til Meet for at få flere oplysninger om Meet-videomøder.

Ring til en person direkte via Chat eller Gmail

Vigtigt! Du kan ringe til en person direkte via Chat eller Gmail i Chrome. Hvis du foretager et opkald til en, som ikke bruger Chrome, kan vedkommende modtage og deltage i opkaldet, men der bliver ikke afspillet en ringelyd.

Du kan starte et tale- eller videomøde via Chat eller Gmail. Når den anden person modtager opkaldet, hører vedkommende en ringelyd.

1. Åbn en direkte besked i Chat.
  2. Klik på Start videoopkald foroven. Opkaldet åbnes i et lille vindue.
  3. Afslut opkaldet ved at klikke på Læg på Call end icon.

Tip! Hvis du vil justere opkaldsvinduet:

• Klik på Flyt til en fane New window for at flytte opkaldet til en ny fane.
  • Klik på vinduet, og hold det nede for at flytte det.