Iemands contactgegevens op Hangouts vinden

Als je deelneemt aan een gesprek op Hangouts, kun je de contactgegevens van mensen in de chat vinden.

Opmerkingen:

• Als je Hangouts gebruikt met een werk- of schoolaccount, kun je mogelijk geen contactgegevens vinden.
  • Vanaf april 2019 worden profielen en namen in Google+ mogelijk niet weergegeven in Hangouts. In plaats daarvan wordt de weergavenaam of het e-mailadres van een gebruiker weergegeven. Meer informatie
  1. Open de Hangouts-app op je iPhone of iPad.
    • Zorg ervoor dat je bent ingelogd op het Google-account dat wordt gebruikt in het gesprek met de persoon waarvoor je contactgegevens wilt hebben.
  2. Tik op een gesprek met de persoon waarvoor je contactgegevens wilt hebben.
  3. Tik rechtsboven op Meer Meeren dan Mensen.
  4. Tik op Meer Meeren dan Profiel bekijken naast de gebruikersnaam van de persoon waarvoor je contactgegevens wilt hebben.