Iemands contactgegevens vinden in de klassieke versie van Hangouts

Als je deelneemt aan een gesprek in de klassieke versie van Hangouts, kun je de contactgegevens van mensen in de chat vinden.

Opmerkingen:

• Als je Hangouts gebruikt met een werk- of schoolaccount, kun je mogelijk geen contactgegevens vinden.
  • Vanaf april 2019 worden profielen en namen in Google+ mogelijk niet weergegeven in Hangouts. In plaats daarvan wordt de weergavenaam of het e-mailadres van een gebruiker weergegeven.Meer informatie
  1. Open de Hangouts-app op je Android-telefoon of -tablet.
    • Zorg ervoor dat je bent ingelogd op het Google-account dat wordt gebruikt in het gesprek met de persoon waarvoor je contactgegevens wilt hebben.
  2. Tik op een gesprek met de persoon waarvoor je contactgegevens wilt hebben.
  3. Tik rechtsboven op Meer Meer en danMensen.
  4. Tik op Meer Meeren danProfiel bekijken naast de gebruikersnaam van de persoon waarvoor je contactgegevens wilt hebben.