Google Chat korvaa klassisen Hangoutsin. Jos käytät Google Chatia, käy Google Chatin ohjekeskuksessa.

Henkilön yhteystietojen etsiminen klassisesta Hangoutsista

Jos osallistut keskusteluun klassisessa Hangoutsissa, voit etsiä chatissa olevien henkilöiden yhteystietoja.

Tärkeää: Jos käytät Google Chatia etkä klassista Hangoutsia, katso Google Chatin käytön aloittaminen.

Huomioitavaa:

• Jos käytät Hangoutsia työpaikan tai oppilaitoksen tilillä, et välttämättä löydä yhteystietoja.
  • Huhtikuusta 2019 lähtien Google+:n profiilit ja nimet eivät välttämättä näy Hangoutsissa. Niiden sijaan saattaa näkyä käyttäjän näyttönimi tai sähköpostiosoite. Lisätietoja.
  1. Avaa Hangouts-sovellus iPhonella tai iPadilla.
    • Varmista, että olet kirjautunut sisään sillä Google-tilillä, jota käytit keskustellessasi sen henkilön kanssa, jonka yhteystiedot haluat.
  2. Napauta keskustelua, jossa on mukana henkilö, jonka yhteystiedot haluat.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää Lisääja sitten Henkilöt.
  4. Siirry sen henkilön käyttäjänimen kohdalle, jonka yhteystiedot haluat, ja napauta Lisää Lisääja sitten Näytä profiili.