Henkilön yhteystietojen etsiminen klassisesta Hangoutsista

Jos osallistut keskusteluun klassisessa Hangoutsissa, voit etsiä chatissa olevien henkilöiden yhteystietoja.

Huomioitavaa

• Jos käytät Hangoutsia työpaikan tai oppilaitoksen tilillä, et välttämättä löydä yhteystietoja.
  • Huhtikuusta 2019 lähtien Google+:n profiilit ja nimet eivät välttämättä näy Hangoutsissa. Niiden sijaan saattaa näkyä käyttäjän näyttönimi tai sähköpostiosoite. Lisätietoja.

Voit etsiä yhteystietoja tietokoneella vain, jos henkilö on jakanut ne aboutme.google.comissa.

1. Siirry tietokoneella Hangoutsiin Gmailissa tai osoitteessa hangouts.google.com.
  2. Osoita vasemmalla sen henkilön nimeä, jonka yhteystietoja etsit.