Jos käytät Google Chatia, käy Google Chatin ohjekeskuksessa

Henkilön yhteystietojen etsiminen klassisesta Hangoutsista

Jos osallistut keskusteluun klassisessa Hangoutsissa, voit etsiä chatissa olevien henkilöiden yhteystietoja.

Huomioitavaa

• Jos käytät Hangoutsia työpaikan tai oppilaitoksen tilillä, et välttämättä löydä yhteystietoja.
  • Huhtikuusta 2019 lähtien Google+:n profiilit ja nimet eivät välttämättä näy Hangoutsissa. Niiden sijaan saattaa näkyä käyttäjän näyttönimi tai sähköpostiosoite. Lisätietoja.
  1. Avaa Hangouts-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
    • Varmista, että olet kirjautunut sisään sillä Google-tilillä, jota käytit keskustellessasi sen henkilön kanssa, jonka yhteystiedot haluat.
  2. Napauta keskustelua, jossa on mukana henkilö, jonka yhteystiedot haluat.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää ja sittenHenkilöt.
  4. Siirry sen henkilön käyttäjänimen kohdalle, jonka yhteystiedot haluat, ja napauta Lisää Lisääja sittenNäytä profiili.