Henkilön yhteystietojen etsiminen Hangoutsista

Jos osallistut keskusteluun Hangoutsissa, voit etsiä chatissa olevien henkilöiden yhteystietoja.

Huomioitavaa:

• Jos käytät Hangoutsia työpaikan tai oppilaitoksen tilillä, et välttämättä löydä yhteystietoja.
  • Huhtikuusta 2019 lähtien Google+:n profiilit ja nimet eivät välttämättä näy Hangoutsissa. Niiden sijaan saattaa näkyä käyttäjän näyttönimi tai sähköpostiosoite. Lue lisää.
  1. Avaa Hangouts-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
    • Varmista, että olet kirjautunut sisään sillä Google-tilillä, jota käytit keskustellessasi sen henkilön kanssa, jonka yhteystiedot haluat.
  2. Napauta keskustelua, jossa on mukana henkilö, jonka yhteystiedot haluat.
  3. Napauta oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää ja sitten Henkilöt.
  4. Siirry sen henkilön käyttäjänimen kohdalle, jonka yhteystiedot haluat, ja napauta Lisää Lisää ja sitten Näytä profiili.