Find en brugers kontaktoplysninger i Hangouts

Hvis du tager del i en samtale i Hangouts, kan du finde kontaktoplysningerne for de andre brugere i chatten.

Bemærk!

• Hvis du bruger Hangouts med en arbejds- eller skolekonto, kan du muligvis ikke finde kontaktoplysningerne.
  • Fra og med april 2019 vises profiler og navne fra Google+ muligvis ikke i Hangouts. I stedet kan du se en brugers mailadresse eller viste navn til kontakt. Få flere oplysninger.
  1. Åbn Hangouts-appen på din Android-telefon eller -tablet.
    • Sørg for, at du er logget ind på den Google-konto, der blev brugt i samtalen med den person, hvis kontaktoplysninger du skal bruge.
  2. Tryk på en samtale med den bruger, hvis kontaktoplysninger du vil se.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og såPersoner.
  4. Tryk på Mere Mereog såSe profil ud for brugernavnet på den person, hvis kontaktoplysninger du vil se.