Brug Hangouts med en skærmlæser

Via en computer er Hangouts organiseret med overskrifter og vartegn, som gør det nemmere at navigere med en skærmlæser. Her får du nogle tips til at få den bedste oplevelse.

De skærmlæsere, som fungerer bedst med Hangouts

Computer

• På Windows: Brug JAWS eller NVDA
  • På Mac: Brug VoiceOver
  • På Chromebook eller Linux: Brug ChromeVox

Mobil

• På Android: TalkBack
  • På iPhone eller iPad: Brug VoiceOver

Brugen af VoiceOver på en Mac

Brug følgende indstillinger, så navigation via tabulatortasten når alle beskeder i Hangouts:

1. Åbn Systemindstillinger på din Mac.
  2. Klik på Tastatur.
  3. Åbn fanen "Genveje".
  4. Vælg "kontrolmuligheder" forneden under "Fuld tastaturadgang".
  5. Åbn din browser.
    • Chrome: Klik på Mere Mere. Klik på Indstillinger. Klik på Avanceret nederst på siden. Aktivér Links samt formularfelter fremhæves, når der trykkes på tabulatortasten i sektionen "Udseende".
    • Safari: Vælg Safari og derefter Præferencer og derefter Avanceret. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Hvert emne på en webside fremhæves, når der trykkes på tabulatortasten" ud for "Hjælpefunktioner".

Brug ChromeVox på Linux

ChromeVox er en browserudvidelse, så den fungerer ikke med Chrome-udvidelsen for Hangouts. Hvis du vil bruge ChromeVox, skal du gå til Hangouts i din browser på hangouts.google.com, i Gmail, i Inbox eller i Google+.