Hangoutsin ongelmien korjaaminen

Jos et pysty lähettämään viestiä tai asentamaan Hangouts-laajennusta, voit ehkä yrittää korjata ongelman itse. Valitse ongelma alta:

Viestin lähettäminen puhelimesta ei onnistu

Jos et pysty lähettämään viestejä, kyseessä saattaa olla internetyhteyden ongelma. Kokeile näitä ohjeita:

1. Tarkista mobiilidata: Varmista, että mobiilidata on käytössä mobiililaitteessa ja että signaali on vahva.
  2. Tarkista Wi-Fi-signaali: Jos signaali ei toimi, kytke Wi-Fi pois päältä ja sitten takaisin päälle.
  3. Kirjaudu ulos Hangouts-sovelluksesta ja sitten takaisin sisään: Lisätietoja uloskirjautumisesta.

Viestin lähettäminen tietokoneelta ei onnistu

Jos sinulla on palvelinongelma, saatat nähdä punaisen virheen Red error icon. Jos näet tämän virheen, lähetä viesti uudelleen. Jos virhe toistuu muutaman minuutin kuluttua, lähetä viesti uudelleen.

Mitä tapahtuu, kun saat tämän virheen?

• Viesti ei ehkä tallennu viestihistoriaan.
  • Viesti ei ehkä näy muissa laitteissa.
  • Jos kontaktisi ei ole verkossa, hän ei ehkä saa viestiäsi kirjautuessaan uudelleen sisään.

Yritetään yhdistää uudelleen ‑virhe

Tietokoneesi yrittää yhdistää palvelimeen ja saat viestisi, kun olet taas yhteydessä Hangoutsiin.

Virheen korjaaminen

Varmista, että internetyhteytesi toimii ja että verkkosi järjestelmänvalvoja ei ole estänyt seuraavia verkkotunnuksia:

• *.client-channel.google.com
  • clients4.google.com

Hangouts-laajennuksen asentaminen ei onnistu

Jos Hangouts-laajennuksen asentamisessa on ongelmia tai sinua pyydetään asentamaan se uudelleen, tarkista, että asetukset ovat oikein.

Jos käytät Chromea, et tarvitse laajennusta. Tarvitset laajennuksen vain, jos käytät Firefoxia, Safaria, Internet Exploreria tai muuta selainta.

1. Lataa ja asenna Hangoutsin laajennuspaketti uudelleen.
  2. Varmista, että laajennus on käytössä.
    • Firefox: Tällä hetkellä eräillä Firefoxin versioilla ei voi soittaa videopuheluita. Voit jatkaa videopuhelujen käyttöä lataamalla Firefox ESR:n. Tutustu syihin ladata Firefox ESR.  Ota laajennus käyttöön klikkaamalla Valikko ja sitten Liitännäiset ja sitten Laajennukset. Etsi Hangouts-laajennus (Google Talk Plugin tai Google Talk Plugin Video Renderer).
    • Safari: Klikkaa Asetukset ja sitten Suojaus ja sitten Laajennusasetukset. Etsi Hangouts-laajennus (Google Talk Plugin tai Google Talk Plugin Video Renderer). Varmista, että laajennus on sallittu.
    • Internet Explorer: Klikkaa Työkalut ja sitten Lisäosien hallinta. Valitse Näytä-kohdassa Kaikki lisäosat. Etsi Hangouts-laajennus (Google Talk Plugin tai Google Talk Plugin Video Renderer). Varmista, että laajennus on käytössä.
  3. Jos käytät Internet Exploreria, varmista, että sinulla on 32-bittinen versio (ei 64-bittinen).
  4. Jos käytät Windows 8:aa, vaihda työpöytätilaan, jotta laajennus toimii.
  5. Tarkista selaimen laajennukset. Poista käytöstä kaikki pika-asennettavat laajennukset.

Jos ongelmat jatkuvat, kokeile näitä ohjeita:

1. Päivitä selaimen sivu.
  2. Sulje selain ja avaa se uudelleen.
  3. Käynnistä tietokone uudelleen.
  4. Poista Hangouts-laajennus, ja lataa ja asenna Hangouts-laajennus uudelleen.
  5. Kokeile käyttää Chrome-selainta, jossa laajennusta ei tarvita. Lisätietoja Chromesta

Millä tavoin Hangouts suojaa tietosi?

Kun lähetät viestin tai keskustelet henkilön kanssa Hangoutsissa, muun muassa seuraavat tietosi on turvattu:

• Hangouts-keskustelut ja ‑videopuhelut kaikissa laitteissa
  • Chromebox for Meetings ‑kokoukset

Ääni ja video

• Hangouts-puheluissa äänen ja videon laatua parannetaan yhdistämällä puhelu suoraan muille osallistujille, jos mahdollista. Toinen vaihtoehto on reitittäminen palvelimen kautta.
  • Kun soitat puhelinnumeroon Hangout-keskustelussa, ääni suojataan, kunnes se päätyy operaattorin verkkoon. Puhelinoperaattorit vastaavat äänestä operaattoreiden verkoissa.
Lisätietoja Hangoutsin käyttämisestä oppilaitoksessa tai työpaikalla

Lisäohjeita

Jos tarvitset lisäohjeita, käy Hangoutsin ohjekeskusteluryhmässä