Hangoutsin Chrome-laajennuksen tai ‑sovelluksen käyttäminen

Hangoutsin Chrome-laajennuksella voit lähettää viestejä, soittaa puheluja ja videopuheluja sekä jakaa kuvia tietokoneelta.

Jos käytit aikaisemmin Hangoutsin Chrome-sovellusta, vaihda se Hangoutsin Chrome-laajennukseen.

Hangoutsin Chrome-laajennuksen lataaminen tai sen käyttöön siirtyminen

1. Lataa Hangoutsin Chrome-laajennus tietokoneella.
  2. Klikkaa Lisää Chromeen ja sitten Lisää.
  3. Laajennus käynnistyy automaattisesti.

Jos kohtaat ongelmia, käy Chrome Web Storen ohjekeskuksessa.

Hangouts-laajennuksen tai ‑sovelluksen avaaminen

Hangouts-laajennuksen avaaminen

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Hangouts-laajennus Hangouts-laajennus.

Hangouts-sovelluksen avaaminen

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Klikkaa Kirjanmerkit-palkista Sovellukset Sovellukset tai siirry osoitteeseen chrome://apps kirjoittamalla se osoitepalkkiin.
  3. Valitse Hangouts-sovellus .

Kirjautuminen palveluun ja kirjautuminen ulos palvelusta

Useisiin tileihin kirjautuminen

Voit kirjautua usealle tilille käyttämällä Chrome-profiileja, jolloin useita Hangouts-laajennuksen tai ‑sovelluksen istuntoja voi olla auki samaan aikaan. Lisätietoja Chrome-profiileista

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Kirjaudu Chromeen.
  3. Asenna Chrome-laajennus tai Chrome-työpöytäsovellus.
  4. Klikkaa oikeasta yläkulmasta painiketta, jossa näkyy nimesi, sähköpostiosoitteesi tai Henkilöt Henkilöt.
  5. Valitse Vaihda henkilö tai Lisää henkilö. Lue lisää Chromen jakamisesta muiden henkilöiden tai useiden tilien kanssa.
  6. Viimeistele Chrome-laajennuksen tai Chrome-työpöytäsovelluksen asennus.

Kirjautuminen ulos

Jos olet kirjautunut Hangoutsiin eri laitteilla, sinun on kirjauduttava ulos niillä kaikilla.

1. Avaa tietokoneella Hangouts-laajennus Hangouts-laajennus tai puhelimella Hangouts-sovellus .
  2. Klikkaa vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko.
  3. Klikkaa alareunasta Poistu.

Keskustelun aloittaminen

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Avaa laajennus tai sovellus:
    • Laajennus: Valitse oikeasta yläkulmasta Hangouts-laajennus Hangouts-laajennus.
    • Sovellus: Klikkaa Kirjanmerkit-palkista Sovellukset Sovellukset tai siirry osoitteeseen chrome://apps kirjoittamalla se osoitepalkkiin. Valitse Hangouts-sovellus .
  3. Valitse vasemmasta yläkulmasta Uusi keskustelu.
  4. Kirjoita nimi tai sähköpostiosoite. Klikkaa henkilön nimeä.
  5. Kirjoita viesti ja paina sitten näppäimistön Return- tai Enter-painiketta.

Hangouts-laajennuksen tai ‑sovelluksen päivittäminen

Jos sinulla ei ole Hangoutsin Chrome-laajennuksen tai ‑sovelluksen uusinta versiota, päivitä nykyinen versiosi, jotta saat käyttöösi uusimmat ominaisuudet. Uusimmissa versioissa on myös korjattu aikaisempien versioiden teknisiä ongelmia.

Laajennuksen tai sovelluksen päivittäminen edellyttää, että käytössäsi on Chromen uusin versio. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää. Jos kuvake on vihreä, oranssi tai punainen, päivitä Google Chrome.

Hangouts-laajennuksen päivittäminen

Laajennuksen pitäisi päivittyä automaattisesti. Jos sinun on päivitettävä laajennus itse, poista vanha versio ja asenna sitten uusi versio.

1. Avaa Chrome.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Hangouts-laajennusta Hangouts-laajennus hiiren kakkospainikkeella.
  3. Klikkaa Poista Chromesta.
  4. Etsi Chrome Web Storesta Hangoutsin Chrome-laajennus.
  5. Klikkaa Lisää Chromeen ja sitten Lisää laajennus.
  6. Laajennus käynnistyy automaattisesti.

Hangouts-sovelluksen päivittäminen

Sovelluksen pitäisi päivittyä automaattisesti. Jos sinun on päivitettävä sovellus itse, poista vanha versio ja asenna sitten uusi versio.

1. Avaa Chrome.
  2. Klikkaa Kirjanmerkit-palkista Sovellukset Sovellukset tai siirry osoitteeseen chrome://apps kirjoittamalla se osoitepalkkiin.
  3. Klikkaa Hangouts-sovellusta  hiiren kakkospainikkeella.
  4. Klikkaa Poista Chromesta.
  5. Etsi Chrome Web Storesta Hangoutsin Chrome-sovellus.
  6. Klikkaa Lisää Chromeen ja sitten Lisää sovellus.
  7. Sovellus käynnistyy automaattisesti.

Hangoutsin klassisen Chrome-laajennuksen tai ‑sovelluksen poistaminen

Laajennuksen poistaminen

1. Siirry tietokoneella kohtaan Hangoutsin Chrome-laajennus.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Poista Chromesta.
  3. Valitse Poista

Sovelluksen poistaminen

1. Avaa Chrome.
  2. Klikkaa Kirjanmerkit-palkista Sovellukset  tai siirry osoitteeseen chrome://apps kirjoittamalla se osoitepalkkiin.
  3. Klikkaa Hangouts-sovellusta hiiren kakkospainikkeella.
  4. Klikkaa Poista Chromesta.