Installer den selvstændige Google Chat-app

Når du installerer den selvstændige Google Chat-app via din Chrome-browser, kan du bruge Google Chat på en nem måde. Appen er en progressiv webapp (PWA, Progressive Web Application), der giver en brugeroplevelse, som minder om en indbygget app.

Vigtigt! Der findes ingen Chrome-udvidelse til Google Chat. Du skal installere den selvstændige app for at få en lignende oplevelse.

Før du begynder

Før du installerer den selvstændige PWA-Chat-app, skal du sørge for følgende:

• Din enhed har Google Chrome 73 eller nyere.
    • Chrome behøver ikke at være din standardbrowser, men den skal være åben, for at du kan bruge den selvstændige Chat-app.
  • Du kan installere Chrome-udvidelser og -apps på din computer.

Installer den selvstændige app på din computer

1. Log ind på chat.google.com.
  2. Hvis du vil installere appen på din computer, kan du prøve en af følgende metoder:
    • Hvis appen ikke allerede er installeret, åbnes et pop op-vindue, hvor du kan downloade appen.
      • Tip! Dette pop op-vindue vises muligvis, kort efter du bruger Google Chat for første gang.
    • Øverst til højre i Google Chrome på linjen med webadressen skal du klikke på Installer og så Installer.
    • Øverst til højre i Google Chrome skal du klikke på Tilpas og administrer Google Chrome og så Installer Google Chat.

Tips!

• Hvis du allerede har oprettet en Google Chrome-genvej til chat.google.com, installeres den selvstændige app automatisk. Du vil ikke have mulighed for at installere appen manuelt.
  • Du kan åbne appen via Google Chrome ved at angive chrome://apps i adresselinjen og klikke på Google Chat.
  • På en Chromebook kan du finde appen via Appliste .

Åbn automatisk den selvstændige app ved opstart

Vigtigt! Denne vejledning fungerer ikke i Chrome OS.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Skriv chrome://apps i adresselinjen.
  3. Højreklik på den selvstændige Chat-app .
  4. Vælg Start app, når du logger ind.

Afinstaller den selvstændige app på Mac, Windows eller Linux

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Skriv chrome://apps i adresselinjen.
  3. Højreklik på den selvstændige Chat-app .
  4. Vælg Fjern fra Chrome og derefter Fjern.

Afinstaller den selvstændige app i Chrome OS

1. Åbn Appliste på din computer.
  2. Søg efter Google Chat i søgefeltet.
  3. Højreklik på den selvstændige Chat-app i søgeresultaterne.
  4. Klik på Fjern fra Chrome og derefter Fjern.