Google Hangouts on nyt Google Chat. Siirtyminen Google Hangoutsista Google Chatiin.

Hangouts-sovelluksen poistaminen

Google Hangouts on nyt Google Chat. Jos haluat jatkaa keskusteluja, poista Hangouts-sovellus ja asenna Google Chat ‑sovellus. Lue lisää Hangoutsista Google Chatiin siirtymisestä.

Hangoutsista uloskirjautuminen ja toisen sovelluksen käyttäminen

Katso, miten voit poistaa sovelluksen laitteeltasi.

Et voi poistaa Hangouts-sovellusta, jos se on esiasennettu laitteeseesi. Jos et halua käyttää Hangoutsia, kirjaudu ulos ja käytä toista viestisovellusta.

1. Avaa Hangouts-sovellus .
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Napauta Google-tiliäsi.
  5. Vieritä alas ja napauta Kirjaudu ulos.