Ändra din status och ditt profilfoto

Du kan dela ditt foto och din anpassade status på Hangouts.

Dela vad du gör

Du kan dela din aktuella status på alla enheter som du loggar in på med samma Hangouts-konto.

1. Öppna appen Hangouts Hangouts på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på menyn Meny högst upp.
  3. Tryck på Status.
  4. Skriv ett meddelande i statusrutan, till exempel "i möte" eller "på semester" och tryck sedan på Uppdatera.
  5. Visa andra personer vilken enhet du använder eller när du senast använde Hangouts genom att trycka på menyn Menyföljt av Inställningar följt av ditt konto följt avStatus.
  6. Aktivera eller inaktivera Senast aktiv eller Enhet.

Ändra profilfotot

1. Öppna appen Hangouts Hangouts.
  2. Tryck på Meny Meny högst upp följt av inställningar följt av välj ett konto följt av Hantera ditt konto följt av tryck på ditt profilfoto.
  3. Tryck på Ställ in profilfoto.
  4. Ta ett foto eller välj ett befintligt foto.
  5. Tryck på Godkänn.

Obs! Hangouts använder Google-kontots profilfoto. Ändringar i Hangouts utförs även på ditt konto.