Ändra din status och ditt profilfoto

Du kan dela ditt foto och din anpassade status på Hangouts.

Dela vad du gör

Du kan dela din aktuella status på alla enheter som du loggar in på med samma Hangouts-konto.

1. Öppna Hangouts på hangouts.google.com eller i Gmail på datorn. Klicka på ikonen uppe till höger i webbläsaren om du har Hangouts-tillägget.
  2. Öppna inställningarna.
    • Klicka på Meny Meny följt av Inställningar i hangouts.google.com.
    • Klicka på nedåtpilen i Gmail Nedåtpil.
    • Klicka på Meny Meny i Hangouts-tillägget.
  3. I Dela din status skriver du ett statusmeddelande, till exempel ”i möte” eller ”på semester”.
  4. När du är klar trycker du på Retur.
  5. Under rutan Dela din status väljer du vilken information du vill att andra personer får se.

Ändra ditt profilfoto

Om du använder den klassiska versionen av Hangouts går det att lägga till ett foto direkt i Google-kontot

Annars:

1. Öppna Hangouts på hangouts.google.com eller i in Gmail. Klicka på ikonen uppe till höger i webbläsaren om du har Hangouts-tillägget.
  2. Öppna inställningarna.
    • Klicka på Meny Meny följt av Inställningar i hangouts.google.com.
    • Klicka på nedåtpilen i Gmail Nedåtpil.
    • Klicka på Meny Meny i Hangouts-tillägget.
  3. Klicka på fotot uppe till vänster i inställningarna.
  4. Följ anvisningarna för att lägga till fotot.
  5. Klicka på Ange som profilfoto.

Obs! Hangouts använder Google-kontots profilfoto. Ändringar i Hangouts utförs även på ditt konto.