Endre status og profilbilde

Du kan dele bilder og egendefinert status i Hangouts.

Del hva du driver med

Du kan dele din nåværende status på alle enheter der du logger på med samme Hangouts-konto.

1. Åpne Hangouts-appen .
  2. Øverst trykker du på menyen og deretterInnstillinger og deretter Status.
  3. Trykk på statusboksen og skriv en melding, som «i et møte» eller «på ferie».
  4. Du kan også vise folk hvilken enhet du bruker, eller når du sist brukte Hangouts.

Bytt profilbilde

1. Åpne Hangouts-appen .
  2. Øverst trykker du på menyen og deretter Innstillinger og deretter kontoen din og deretter Legg til bilde eller Endre bilde.
  3. Ta et bilde, eller velg et eksisterende bilde.
  4. Trykk på Velg eller Bruk bilde.