Endre status og profilbilde

Du kan dele bilder og egendefinert status i Hangouts.

Del hva du driver med

Du kan dele statusen din fra alle enheter du logger på med samme Hangouts-konto.

1. Åpne Hangouts-appen Hangouts.
  2. Øverst trykker du på Meny Meny og såInnstillinger og så Status.
  3. Trykk på statusfeltet og skriv en melding, som «i et møte» eller «på ferie».
  4. Du kan også vise folk hvilken enhet du bruker, eller når du sist brukte Hangouts.

Bytt profilbilde

1. Åpne Hangouts-appen Hangouts.
  2. Øverst trykker du på Meny Meny og så Innstillinger og så kontoen din og så Oppdater bildet.
  3. Ta et bilde, eller velg et eksisterende bilde.
  4. Trykk på Velg eller Bruk bilde.

Merk: Hangouts bruker profilbildet for Google-kontoen din. Endringer som gjøres i Hangouts, blir også gjort på kontoen din.