Endre status og profilbilde

Du kan dele bilder og egendefinert status i Hangouts.

Del hva du driver med

Du kan dele statusen din fra alle enheter du logger på med samme Hangouts-konto.

1. Gå til hangouts.google.com på datamaskinen din – eller du kan bruke Hangouts i Gmail. Hvis du har Hangouts-utvidelsen, klikker du på ikonet øverst til høyre i nettleseren din.
  2. Åpne innstillingene.
    • På hangouts.google.com: Klikk på Meny Meny og så Innstillinger.
    • I Gmail: Klikk på nedoverpilen Nedoverpil.
    • I Hangouts-utvidelsen: Klikk på Meny Meny.
  3. Skriv en melding i «Del statusen din», som «i et møte» eller «på ferie».
  4. Trykk på Enter når du er ferdig.
  5. Under boksen «Del statusen din» velger du hvilke opplysninger du vil at andre skal se, inkludert hvilken enhet du bruker, eller når du sist brukte Hangouts.

Bytt profilbilde

Hvis du bruker den eldre versjonen av Hangouts, legger du til et bilde direkte i Google-kontoen din.

Ellers:

1. Gå til Hangouts på hangouts.google.com eller i Gmail. Hvis du har Hangouts-utvidelsen, klikker du på ikonet øverst til høyre i nettleseren din.
  2. Åpne innstillingene.
    • På hangouts.google.com: Klikk på Meny Meny og så Innstillinger.
    • I Gmail: Klikk på nedoverpilen Nedoverpil.
    • I Hangouts-utvidelsen: Klikk på Meny Meny.
  3. Klikk på bildet øverst til venstre i innstillingene dine.
  4. Følg veiledningen for å legge til eller oppdatere bildet.
  5. Klikk på Bruk som profilbilde.

Merk: Hangouts bruker profilbildet for Google-kontoen din. Endringer som gjøres i Hangouts, blir også gjort på kontoen din.