Endre status og profilbilde

Du kan dele bilder og egendefinert status i Hangouts.

Del hva du driver med

Du kan dele din nåværende status på alle enheter der du logger på med samme Hangouts-konto.

1. Åpne Hangouts-appen på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Trykk på menyen øverst.
  3. Trykk på Status.
  4. Skriv en melding i statusboksen, som «i et møte» eller «på ferie», og trykk på Oppdater.
  5. For å vise folk hvilken enhet du bruker, eller når du sist brukte Hangouts, trykker du på menyen og deretter Innstillinger og deretterkontoen dinog deretterStatus.
  6. Slå på "Sist sett" eller «Enhet».

Bytt profilbilde

1. Åpne Hangouts-appen .
  2. Øverst trykker du på menyen og deretter Innstillinger og deretter kontoen din og deretter Profilbilde.
  3. Trykk på Angi et profilbilde.
  4. Ta et bilde, eller velg et eksisterende bilde.
  5. Trykk på Godta.