Endre status og profilbilde

Du kan dele bilder og egendefinert status i Hangouts.

Del hva du driver med

Du kan dele den nåværende statusen din fra alle enhetene du logger på den samme Hangouts-kontoen fra.

1. På datamaskinen din går du til Hangouts på hangouts.google.com eller i Gmail.
  2. Åpne innstillingene.
    • På hangouts.google.com: Klikk på Meny og deretter  Innstillinger.
    • I Gmail: Klikk på Pil ned .
  3. Skriv en melding i "Del statusen din," som "i et møte" eller "på ferie".
  4. Trykk på Enter når du er ferdig.
  5. Under boksen "Del Status" velger du hvilke opplysninger du vil at andre skal se.

Bytt profilbilde

1. Gå til Hangouts på hangouts.google.com eller i Gmail.
  2. Åpne innstillingene.
    • I Hangouts-appen: Klikk på Meny og deretter  Innstillinger.
    • I Gmail: Klikk på Pil ned .
  3. Klikk på bildet øverst til venstre i innstillingene dine.
  4. Følg instruksjonene for å velge og redigere bildet.
  5. Klikk på Angi som profilbilde.