Endre status og profilbilde

Du kan dele bilder og egendefinert status i Hangouts.

Del hva du driver med

Du kan dele den nåværende statusen din fra alle enhetene du logger på den samme Hangouts-kontoen fra.

1. På datamaskinen din går du til hangouts.google.com – eller du kan bruke Hangouts i Gmail.
  2. Åpne innstillingene.
    • Klikk på Meny og deretter Innstillinger i hangouts.google.com.
    • Klikk på nedoverpilen i Gmail.
  3. Skriv en melding i «Del statusen din», som «i et møte» eller «på ferie».
  4. Trykk på Enter når du er ferdig.
  5. Under boksen «Del statusen din» velger du hvilke opplysninger du vil at andre skal se, inkludert hvilken enhet du bruker, eller når du sist brukte Hangouts.

Bytt profilbilde

1. Gå til Hangouts på hangouts.google.com eller i Gmail.
  2. Åpne innstillingene.
    • Klikk på Meny og deretter Innstillinger i Hangouts-appen.
    • Klikk på nedoverpilen i Gmail.
  3. Klikk på bildet øverst til venstre i innstillingene dine.
  4. Følg instruksjonene for å velge og redigere bildet.
  5. Klikk på Angi som profilbilde.