Je status en profielfoto wijzigen

Je kunt je foto en aangepaste status delen op Hangouts.

Delen wat je aan het doen bent

Je kunt je huidige status delen op elk apparaat waarop je inlogt met hetzelfde Hangouts-account.

1. Open de Hangouts-app Hangouts.
  2. Tik bovenaan op Menu Menu en danInstellingen en dan Status.
  3. Tik op het statusvak en typ een bericht, zoals 'in vergadering' of 'op vakantie'.
  4. Je kunt mensen ook laten weten welk apparaat je gebruikt of wanneer je Hangouts voor het laatst hebt gebruikt.

Je profielfoto wijzigen

1. Open de Hangouts-app Hangouts.
  2. Tik bovenaan op Menu Menu en dan Instellingen en dan je account en dan Foto updaten.
  3. Maak een foto of kies een bestaande foto.
  4. Tik op Kiezen of Foto gebruiken.

Opmerking: Hangouts gebruikt de profielfoto van je Google-account. Wijzigingen in Hangouts worden ook doorgevoerd in je account.