Je status en profielfoto wijzigen

Je kunt je foto en aangepaste status delen op Hangouts.

Delen wat je aan het doen bent

Je kunt je huidige status delen op elk apparaat waarop je inlogt met hetzelfde Hangouts-account.

1. Open de Hangouts-app Hangouts op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik bovenaan op Menu Menu.
  3. Tik op Status.
  4. Geef in het statusvak een bericht op, zoals 'in vergadering' of 'op vakantie' en tik op Updaten.
  5. Als je mensen wilt laten weten welk apparaat je gebruikt of wanneer je Hangouts voor het laatst hebt gebruikt, tik je op Menu Menu en dan Instellingen en danje account en dan Je status delen.
  6. Schakel 'Laatst gezien' of 'Apparaat' in of uit.

Je profielfoto wijzigen

1. Open de Hangouts-app Hangouts.
  2. Tik bovenaan op Menu Menu en dan Instellingen en dan selecteer een account en dan  Je account beheren en dan tik op je profielfoto.
  3. Tik op Profielfoto instellen.
  4. Maak een foto of kies een bestaande foto.
  5. Tik op Accepteren.

Opmerking: Hangouts gebruikt de profielfoto van je Google-account. Wijzigingen in Hangouts worden ook doorgevoerd in je account.