Je status en profielfoto wijzigen

Je kunt je foto en aangepaste status delen op Hangouts.

Delen wat je aan het doen bent

Je kunt je huidige status delen op elk apparaat waarop je inlogt met hetzelfde Hangouts-account.

1. Ga naar Hangouts op je computer op hangouts.google.com of in Gmail.
  2. Open je instellingen.
    • Op hangouts.google.com: klik op Menu en vervolgens Instellingen.
    • In Gmail: klik op de pijl-omlaag .
  3. Typ in 'Je status delen' een bericht, zoals 'in vergadering' of 'op vakantie'.
  4. Druk op Enter als je klaar bent.
  5. Selecteer welke details je zichtbaar wilt maken voor andere mensen onder het vak 'Je status delen'.

Je profielfoto wijzigen

1. Ga naar Hangouts op hangouts.google.com of in Gmail.
  2. Open je instellingen.
    • In de Hangouts-app: klik op Menu en vervolgens Instellingen.
    • In Gmail: klik op de pijl-omlaag .
  3. Klik op de foto in de linkerbovenhoek van je instellingen.
  4. Volg de instructies om de foto te selecteren en te wijzigen.
  5. Klik op Instellen als profielfoto.

Megan is Hangouts-expert en auteur van deze Help-pagina. Help haar dit artikel te verbeteren door hieronder feedback achter te laten.