Je status en profielfoto wijzigen

Je kunt je foto en aangepaste status delen op Hangouts.

Delen wat je aan het doen bent

Je kunt je huidige status delen op elk apparaat waarop je inlogt met hetzelfde Hangouts-account.

1. Ga op je computer naar Hangouts op hangouts.google.com of in Gmail. Als je de Hangouts-extensie hebt, klik je op het pictogram rechtsboven in je browser.
  2. Open je instellingen.
    • Op hangouts.google.com klik je op Menu Menu en dan Instellingen.
    • In Gmail klik je op de pijl-omlaag Pijl-omlaag.
    • In de Hangouts-extensie klik je op Menu Menu.
  3. Typ in 'Je status delen' een bericht, zoals 'in vergadering' of 'op vakantie'.
  4. Druk op Enter als je klaar bent.
  5. Selecteer onder het vak 'Je status delen' welke details je zichtbaar wilt maken voor andere mensen, inclusief welk apparaat je gebruikt of wanneer je Hangouts voor het laatst hebt gebruikt.

Je profielfoto wijzigen

Als je de klassieke versie van Hangouts gebruikt, voeg je rechtstreeks een foto aan je Google-account toe.

Anders:

1. Ga naar Hangouts op hangouts.google.com of in Gmail. Als je de Hangouts-extensie hebt, klik je op het pictogram rechtsboven in je browser.
  2. Open je instellingen.
    • Op hangouts.google.com klik je op Menu Menu en dan Instellingen.
    • In Gmail klik je op de pijl-omlaag Pijl-omlaag.
    • In de Hangouts-extensie klik je op Menu Menu.
  3. Klik op de foto in de linkerbovenhoek van je instellingen.
  4. Volg de instructies om de foto toe te voegen of te updaten.
  5. Klik op Instellen als profielfoto.

Opmerking: Hangouts gebruikt de profielfoto van je Google-account. Wijzigingen in Hangouts worden ook doorgevoerd in je account.