Tilan ja profiilikuvan muuttaminen

Voit jakaa kuvan ja muokatun tilaviestin Hangoutsissa.

Kerro, mitä teet

Voit jakaa nykyisen tilasi millä tahansa laitteella, jos kirjaudut samalla Hangouts-tilillä.

1. Siirry tietokoneella Hangoutsiin joko osoitteessa hangouts.google.com tai Gmailissa. Jos sinulla on Hangouts-laajennus, klikkaa selaimen oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaketta.
  2. Avaa asetukset.
    • Klikkaa osoitteessa hangouts.google.com Valikko Valikko ja sitten Asetukset.
    • Klikkaa Gmailissa alanuolta Alanuoli.
    • Klikkaa Hangouts-laajennussovelluksessa Valikko Valikko.
  3. Kirjoita Jaa tilasi ‑kohtaan viesti, kuten ”kokouksessa” tai ”lomalla”.
  4. Kun olet valmis, paina Enter.
  5. Valitse Jaa tilasi ‑kohdassa, mitä tietoja haluat muiden näkevän, esim. mitä laitetta käytät tai milloin käytit Hangoutsia viimeksi.

Profiilikuvan vaihtaminen

Jos käytät klassista Hangoutsia, lisää kuva suoraan Google-tilillesi.

Muussa tapauksessa:

1. Siirry Hangoutsiin osoitteessa hangouts.google.com tai Gmailissa. Jos sinulla on Hangouts-laajennus, klikkaa selaimen oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaketta.
  2. Avaa asetukset.
    • Klikkaa osoitteessa hangouts.google.com Valikko Valikko ja sitten Asetukset.
    • Klikkaa Gmailissa alanuolta Alanuoli.
    • Klikkaa Hangouts-laajennussovelluksessa Valikko Valikko.
  3. Klikkaa kuvaa asetusten vasemmasta yläkulmasta.
  4. Lisää tai päivitä kuva seuraamalla ohjeita.
  5. Valitse Aseta profiilikuvaksi.

Huom. Hangouts käyttää Google-tilisi profiilikuvaa. Hangoutsissa tehdyt muutokset näkyvät myös tililläsi.