Google Chat korvaa klassisen Hangoutsin. Jos käytät Google Chatia, käy Google Chatin ohjekeskuksessa.

Tilan ja profiilikuvan muuttaminen

Voit vaihtaa Google-tilisi kuvan ja määrittää omavalintaisia tiloja Hangoutsissa.

Näin kerrot muille, mitä teet

Tärkeää:

Voit jakaa nykyisen tilasi millä tahansa laitteella, jolle olet kirjautunut samalla Hangouts-tilillä.

1. Siirry tietokoneella Hangoutsiin joko osoitteessa hangouts.google.com tai Gmailissa. Jos sinulla on Hangouts-laajennus, klikkaa selaimen oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaketta.
  2. Avaa asetukset.
    • Osoitteessa hangouts.google.com: klikkaa Valikko Valikko ja sitten Asetukset.
    • Gmailissa: klikkaa alanuolta Alanuoli.
    • Hangouts-laajennussovelluksessa: klikkaa Valikko Valikko.
  3. Kirjoita Jaa tilasi ‑kohtaan viesti, kuten ”kokouksessa” tai ”lomalla”.
  4. Kun olet valmis, paina Enter.
  5. Valitse Jaa tilasi ‑kohdassa, mitä tietoja haluat muiden näkevän, esim. mitä laitetta käytät tai milloin käytit Hangoutsia viimeksi.

Profiilikuvan vaihtaminen

Tärkeää:

Jos käytät klassista Hangoutsia, lisää kuva suoraan Google-tilillesi.

Muussa tapauksessa:

1. Siirry Hangoutsiin osoitteessa hangouts.google.com tai Gmailissa. Jos sinulla on Hangouts-laajennus, klikkaa selaimen oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaketta.
  2. Avaa asetukset.
    • Osoitteessa hangouts.google.com: klikkaa Valikko Valikko ja sitten Asetukset.
    • Gmailissa: klikkaa alanuolta Alanuoli.
    • Hangouts-laajennussovelluksessa: klikkaa Valikko Valikko.
  3. Klikkaa kuvaa asetusten vasemmasta yläkulmasta.
  4. Lisää tai päivitä kuva seuraamalla ohjeita.
  5. Valitse Aseta profiilikuvaksi.

Huom. Hangouts käyttää Google-tilisi profiilikuvaa. Hangoutsissa tehdyt muutokset näkyvät myös tililläsi.