Google Chat korvaa klassisen Hangoutsin. Jos käytät Google Chatia, käy Google Chatin ohjekeskuksessa.

Tilan ja profiilikuvan muuttaminen

Voit vaihtaa Google-tilisi kuvan ja määrittää omavalintaisia tiloja Hangoutsissa.

Tilan jakaminen

Tärkeää:

Voit jakaa nykyisen tilasi millä tahansa laitteella, jolle olet kirjautunut samalla Hangouts-tilillä.

1. Siirry tietokoneella Hangoutsiin osoitteessa hangouts.google.com.
  2. Valitse Valikko Valikko ja sitten Asetukset.
  3. Kirjoita Jaa tilasi ‑kohtaan viesti, kuten ”kokouksessa” tai ”lomalla”.
  4. Kun olet valmis, paina Enter.
  5. Valitse Jaa tilasi ‑kohdassa, mitä tietoja haluat muiden näkevän, esim. mitä laitetta käytät tai milloin käytit Hangoutsia viimeksi.

Profiilikuvan vaihtaminen

1. Siirry Hangoutsiin osoitteessa hangouts.google.com.
  2. Valitse Valikko Valikko ja sitten Asetukset.
  3. Klikkaa kuvaa asetusten vasemmasta yläkulmasta.
  4. Lisää tai päivitä kuva seuraamalla ohjeita.
  5. Valitse Aseta profiilikuvaksi.

Vinkki: Hangouts käyttää Google-tilisi profiilikuvaa. Hangoutsissa tehdyt muutokset näkyvät myös tililläsi.