Rediger din status og dit profilbillede

Du kan dele dit billede og din tilpassede status i Hangouts.

Del, hvad du laver

Du kan dele din aktuelle status på en hvilken som helst enhed, hvor du logger ind med den samme Hangouts-konto.

1. Gå til Hangouts på hangouts.google.com eller i Gmail på din computer. Hvis du har Hangouts-udvidelsen, kan du klikke på ikonet øverst til højre i din browser.
  2. Åbn dine indstillinger.
    • På hangouts.google.com: Klik på menuen Menu og derefter Indstillinger.
    • I Gmail: Klik på pilen Pil ned.
    • I Hangouts-udvidelsesappen: Klik på menuen Menu.
  3. I "Del din status" kan du skrive en meddelelse som f.eks. "sidder i møde" eller "på ferie".
  4. Tryk på Enter, når du er færdig.
  5. I feltet "Del din status" skal du vælge, hvilke oplysninger andre skal kunne se, herunder hvilken enhed du bruger, og hvornår du sidst brugte Hangouts.

Skift dit profilbillede

Hvis du bruger den klassiske version af Hangouts, kan du føje et billede direkte til din Google-konto.

Hvis ikke:

1. Gå til Hangouts på hangouts.google.com eller i Gmail. Hvis du har Hangouts-udvidelsen, kan du klikke på ikonet øverst til højre i din browser.
  2. Åbn dine indstillinger.
    • På hangouts.google.com: Klik på menuen Menu og derefter Indstillinger.
    • I Gmail: Klik på pilen Pil ned.
    • I Hangouts-udvidelsesappen: Klik på menuen Menu.
  3. Klik på billedet øverst til venstre i dine indstillinger.
  4. Følg vejledningen for at tilføje eller opdatere billedet.
  5. Klik på Brug som profilbillede.

Bemærk! Hangouts bruger profilbilledet fra din Google-konto. Ændringer, som du foretager i Hangouts, gælder også på din konto.