Det klassiske Hangouts erstattes af Google Chat. Hvis du bruger Google Chat, kan du gå til Hjælp til Google Chat.

Rediger din status og dit profilbillede

Du kan skifte dit Google-kontobillede og angive tilpassede statusser i Hangouts.

Del, hvad du laver

Vigtigt!

Du kan dele din aktuelle status på en hvilken som helst enhed, hvor du logger ind med den samme Hangouts-konto.

1. Gå til Hangouts på din computer på hangouts.google.com eller i Gmail. Hvis du har Hangouts-udvidelsen, kan du klikke på ikonet øverst til højre i din browser.
  2. Åbn dine indstillinger.
    • På hangouts.google.com: Klik på menuen Menu og derefter Indstillinger.
    • I Gmail: Klik på den nedadvendte pil Pil ned.
    • I Hangouts-udvidelsesappen: Klik på menuen Menu.
  3. I "Del din status" kan du skrive en meddelelse som f.eks. "sidder i møde" eller "på ferie".
  4. Tryk på Enter, når du er færdig.
  5. I feltet "Del din status" skal du vælge, hvilke oplysninger andre skal kunne se, herunder hvilken enhed du bruger, og hvornår du sidst brugte Hangouts.

Skift dit profilbillede

Vigtigt!

Hvis du bruger den klassiske version af Hangouts, skal du føje et billede direkte til din Google-konto.

Hvis ikke:

1. Gå til Hangouts på hangouts.google.com eller i Gmail. Hvis du har Hangouts-udvidelsen, kan du klikke på ikonet øverst til højre i din browser.
  2. Åbn dine indstillinger.
    • På hangouts.google.com: Klik på menuen Menu og derefter Indstillinger.
    • I Gmail: Klik på den nedadvendte pil Pil ned.
    • I Hangouts-udvidelsesappen: Klik på menuen Menu.
  3. Klik på billedet øverst til venstre i dine indstillinger.
  4. Følg vejledningen for at tilføje eller opdatere billedet.
  5. Klik på Brug som profilbillede.

Bemærk! Hangouts bruger profilbilledet fra din Google-konto. Ændringer, som du foretager i Hangouts, gælder også på din konto.