La versió clàssica de Hangouts aviat se substituirà per Google Chat. Si utilitzes Google Chat, visita el Centre d'ajuda de Google Chat.

Canviar l'estat i la foto de perfil

Pots canviar la foto del teu Compte de Google i definir estats personalitzats a Hangouts.

Compartir el que estàs fent

Important: si utilitzes Google Chat i no la versió clàssica de Hangouts, visita Silenciar les notificacions i canviar l'estat de disponibilitat a Google Chat.

Pots compartir el teu estat actual en qualsevol dispositiu en què hagis iniciat la sessió amb el mateix compte de Hangouts.

1. Obre l'aplicació Hangouts Hangouts al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la part superior, toca Menú Menú.
  3. Toca Estat.
  4. A la casella d'estat, introdueix un missatge, com ara "en una reunió" o "de vacances" i, a continuació, toca Actualitza.
  5. Per mostrar als altres quin dispositiu fas servir o la darrera vegada que has fet servir Hangouts, toca Menú Menú i, a continuació, Configuració i, a continuació, el teu compte i, a continuació, Comparteix el teu estat.
  6. Activa o desactiva les opcions "Última connexió" o "Dispositiu".

Canviar la foto de perfil

Important: si utilitzes Google Chat i no la versió clàssica de Hangouts, visita l'article Començar a utilitzar Google Chat.

1. Obre l'aplicació Hangouts Hangouts.
  2. A la part superior, toca Menú Menú i, a continuació, Configuració i, a continuació, selecciona un compte i, a continuació, Gestiona el compte i, a continuació, toca la teva foto de perfil.
  3. Toca Estableix una foto de perfil.
  4. Fes una foto o tria'n una d'existent.
  5. Toca Accepta.

Nota: Hangouts utilitza la foto de perfil del Compte de Google. Si la canvies a Hangouts, també canviarà al teu compte.