Canviar l'estat i la foto de perfil

Pots compartir la foto i l'estat personalitzat a Hangouts.

Compartir el que estàs fent

Pots compartir el teu estat actual en qualsevol dispositiu en què hagis iniciat la sessió amb el mateix compte de Hangouts.

1. A l'ordinador, obre Hangouts a hangouts.google.com o a Gmail. Si tens l'extensió de Hangouts, fes clic a la icona que hi ha a l'extrem superior dret del navegador.
  2. Obre la configuració.
    • A hangouts.google.com, fes clic a Menú Menú i després Configuració.
    • A Gmail, fes clic a la fletxa avall Fletxa avall.
    • A l'aplicació de l'extensió de Hangouts, fes clic a Menú Menú.
  3. A "Comparteix l'estat", escriu un missatge, com ara "en una reunió" o "de vacances".
  4. Quan hagis acabat, prem Retorn.
  5. A sota de la casella "Comparteix el teu estat", selecciona la informació que vols que vegin les altres persones, com ara el dispositiu que utilitzes o quan ha estat l'última vegada que has fet servir Hangouts.

Canviar la foto de perfil

Si fas servir la versió clàssica de Hangouts, afegeix una foto directament al Compte de Google.

Si no és cap dels casos anteriors:

1. Obre Hangouts a hangouts.google.com o a Gmail. Si tens l'extensió de Hangouts, fes clic a la icona que hi ha a la part superior dreta del navegador.
  2. Obre la configuració.
    • A hangouts.google.com, fes clic a Menú Menú i després Configuració.
    • A Gmail, fes clic a la fletxa avall Fletxa avall.
    • A l'aplicació de l'extensió de Hangouts, fes clic a Menú Menú.
  3. A la part superior esquerra de la configuració, fes clic a la foto.
  4. Segueix les instruccions per afegir o actualitzar la foto.
  5. Fes clic a Estableix com a foto de perfil.

Nota: Hangouts utilitza la foto de perfil del Compte de Google. Si la canvies a Hangouts, també canviarà al compte.