Endre status og profilbilde

Du kan dele bilder og egendefinert status i Hangouts.

Del hva du driver med

Du kan dele statusen din fra alle enheter du logger på med samme Hangouts-konto.

1. Åpne Hangouts-appen Hangouts på Android-enheten din.
  2. Trykk på Meny Meny øverst.
  3. Trykk på Status.
  4. Skriv en melding i statusboksen, som «i et møte» eller «på ferie», og trykk på Oppdater.
  5. For å vise folk hvilken enhet du bruker, eller når du sist brukte Hangouts, trykker du på Meny Menyog deretter Innstillinger og deretterkontoen dinog deretterDel statusen din.
  6. Slå «Sist sett» eller «Enhet» av eller på.

Bytt profilbilde

1. Åpne Hangouts-appen Hangouts.
  2. Øverst trykker du på Meny Meny og deretter Innstillinger og deretter velg en konto og deretter Administrer kontoen din og deretter trykk på Profilbilde.
  3. Trykk på Angi et profilbilde.
  4. Ta et bilde, eller velg et eksisterende bilde.
  5. Trykk på Godta.

Merk: Hangouts bruker profilbildet for Google-kontoen din. Endringer som gjøres i Hangouts, blir også gjort på kontoen din.