Google Voicen käyttö Hangoutsissa

This feature is not available for Voice for G Suite accounts managed by your work or school. Learn more

Voit saada puheluja Google Voice ‑numeroosi käyttämällä perinteistä Hangoutsia verkossa, Gmailissa ja Hangoutsin Chrome-laajennuksen kautta.

Parhaan puhelukokemuksen saamiseksi suosittelemme puheluiden vastaanottoa Google Voice ‑mobiilisovelluksella tai osoitteessa voice.google.com.

Tärkeää: Et voi soittaa hätäpuheluja hallinnoimattomilla Google Voice ‑tileillä tai Hangoutsilla.

Ennen kuin aloitat

Tarvitset:

Jos et ole yhteydessä lähiverkkoon Hangouts-puhelun saapuessa, laite käyttää mobiilidataa. Kysy matkapuhelinoperaattoriltasi tarkempia tietoja datayhteytesi kattavuudesta.

Hinta

Melkein kaikki Google Voice ‑puhelut Yhdysvaltoihin ja Kanadaan ovat maksuttomia kaikista maista, joissa Hangouts-puhelut ovat käytettävissä.

• Puhelut eivät ole käytössä kaikissa maissa. Lue lisää.
  • Joillekin Yhdysvaltain ja Kanadan alueille soittaminen maksaa 1 sentin minuutissa (USD) tai luettelossa mainitun hinnan paikallisessa valuutassa.

Saapuvien puheluiden hälytyksen ottaminen käyttöön Hangoutsissa

Jos sinulla on Google Voice ‑numero, voit saada puheluja Hangoutsissa. Voit myös soittaa puheluja Hangoutsilla.

1. Avaa Hangouts-sovellus  iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse yläreunasta Valikko Valikko.
  3. Valitse Asetukset ja sitten Puhelinnumero.
  4. Voit ottaa hälytykset käyttöön ja poistaa ne käytöstä valitsemalla Saapuvat puhelut.
  5. Muuta jokaisen laitteen asetusta.
  6. Jos et halua ilmoituksia kahteen kertaan, poista laitteen puhelunsiirto käytöstä Google Voicessa.

Google Voicen teksti- ja vastaajaviestien saaminen Hangoutsiin

Kun otat Google Voicen teksti- ja vastaajaviestit käyttöön yhdessä laitteessa Hangoutsissa, saat viestit Hangoutsiin kaikissa laitteissa.

Tärkeää: Tekstiviestejä voi pian käyttää Hangoutsissa ainoastaan Google Voice- tai Project Fi ‑numerolla. Lue lisää.

1. vaihe: Varmista, että olet kirjautunut Google Voiceen ja Hangoutsiin samalla tilillä

1. Avaa Google Voice ‑sovellus Google Voice.
  2. Valitse oikeasta alakulmasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Tietoja-osion yläpuolella näkyy tilisi sähköpostiosoite.
  4. Sulje sovellus napauttamalla aloitusnäyttöpainiketta.
  5. Avaa Hangouts-sovellus  iPhonella tai iPadilla.
  6. Voit tarkistaa tilin käyttäjätunnuksen ja sähköpostiosoitteen valitsemalla yläreunasta Valikko Valikko.
  7. Varmista, että Hangoutsissa näkyy sama tili kuin Google Voicessa.
  8. Jos tilit eivät ole samat, kirjaudu Hangoutsiin Google Voicessa käyttämälläsi tilillä.

2. vaihe: Ota Google Voice käyttöön Hangoutsissa

1. Avaa Hangouts-sovellus  iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse yläreunasta Valikko Valikko.
  3. Napauta Asetukset.
  4. Valitse Google-tili, jota käytät Google Voicessa.
  5. Napauta Google Voice ‑osiossa Viestit. Voit poistaa Google Voicen käytöstä napauttamalla uudestaan.
Google Voicen tekstiviestien ottaminen käyttöön Hangoutsissa

Kun saat Google Voice ‑tekstiviestin Hangoutsissa:

• Viesti merkitään tekstiviestiksi.
  • Viesti näyttää Hangouts-keskustelulta.
  • Viestin alla lukee Google Voicen kautta.
  • Viestihistoria näkyy sekä Hangoutsissa että Google Voicessa.
    Huom. Jos et vielä näe viestihistoriaa Google Voicessa, sovelluksessa näytetään ilmoitus, kun viestihistoria on käytettävissä.

• Google Voice ‑historiassa ei näytetä

• video- ja ääniviestejä

• ryhmäviestejä, joissa osallistuja poistettiin ryhmästä.

• Google Voice ‑viestin poistaminen Hangoutsissa tai Google Voicessa poistaa sen molemmista sovelluksista.

Mitä tapahtuu, kun poistat Google Voicen teksti- ja ‑vastaajaviestit käytöstä Hangoutsissa

• Voit lukea viestejä ja vastata niihin ainoastaan Google Voicessa.
  • Hangoutsin kautta saapuneet Google Voice ‑viestit näkyvät edelleen Google Voicen viestihistoriassa.
  • Vastaajaviestit tallennetaan Google Voiceen ja merkitään lukemattomiksi.

Google Voicen käyttö Hangoutsissa

Google Voice ‑puheluihin vastaaminen

• Saapuvat puhelut hälyttävät laitteen sijasta Hangoutsin ilmoitusten kautta.
  • Voit vastata puheluun napauttamalla tai pyyhkäisemällä ilmoitusta.

Google Voicen tekstiviestien lähettäminen Hangoutsissa

Et voi lähettää tekstiviestejä Yhdysvaltojen ja Kanadan ulkopuolisiin numeroihin. Voit kuitenkin vastaanottaa tekstiviestejä kaikkialta maailmasta.

1. Avaa Hangouts-sovellus  iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse alareunasta Lisää .
  3. Kirjoita hakukenttään nimi, puhelinnumero tai sähköpostiosoite. Napauta lisättävän henkilön tai ryhmän nimeä.
  4. Napauta Tekstiviesti.
  5. Kirjoita viesti ja valitse Lähetä Lähetä.
Jos sinulla on Google Voicen käyttöönoton jälkeen ongelmia Hangouts-viestien lähettämisessä, muuta kutsuasetuksiasi.

Google Voicen vastaajaviestien kuunteleminen Hangoutsissa

1. Avaa Hangouts-sovellus  iPhonella tai iPadilla.
  2. Siirry keskusteluluetteloon.
  3. Jos olet saanut uuden vastaajaviestin, näet lukemattoman Hangoutin, jossa on Vastaajaviesti-merkintä Ääniviesti.
  4. Avaa keskustelu.
  5. Voit kuunnella vastaajaviestin valitsemalla Toista .