Google Voicen käyttäminen klassisen Hangoutsin kanssa

Tämä toiminto ei ole käytettävissä työpaikan tai oppilaitoksen ylläpitämillä Voice for Google Workspace ‑tileillä. Lue lisää.

Tärkeää: Soittaminen klassisella Hangoutsilla poistetaan käytöstä alkuvuonna 2021.

Voit saada puheluja Google Voice ‑numeroosi käyttämällä klassista Hangoutsia verkossa, Gmailissa ja Hangoutsin Chrome-laajennuksen kautta.

Parhaan puhelukokemuksen saamiseksi suosittelemme puheluiden vastaanottoa Google Voice ‑mobiilisovelluksella tai osoitteessa voice.google.com.

Tärkeää: Et voi soittaa hätäpuheluja hallinnoimattomalla Google Voice ‑tilillä tai Hangoutsilla.

Aloitus

Tarvitset:

Lisätietoa hinnasta

Useimmat Google Voice ‑puhelut Yhdysvaltoihin ja Kanadaan ovat maksuttomia soittaessasi maasta, jossa Hangouts-puhelut ovat saatavilla.

• Puhelut eivät ole käytössä kaikissa maissa. Lue lisää
  • Joillekin Yhdysvaltain ja Kanadan alueille soittaminen maksaa 1 sentin minuutissa (USD) tai luettelossa mainitun hinnan paikallisessa valuutassa.

Saapuvien puheluiden hälytyksen ottaminen käyttöön Hangoutsissa

Jos sinulla on Google Voice ‑numero, voit saada puheluja Hangoutsissa. Voit myös soittaa puheluja Hangoutsilla.

1. Siirry osoitteeseen hangouts.google.com tai avaa Hangouts Gmailissa.
  2. Avaa asetukset:
    • Osoitteessa hangouts.google.com: Klikkaa Valikko Valikkoja sitten Asetukset.
    • Gmail: Klikkaa Hangouts-luettelon yläosassa olevaa alanuolta Alanuoli.
  3. Saapuvien puheluiden soittoääni ‑kohdassa on valintaruutu. Kun ruutu on valittu, Google Voiceen saapuvat puhelut hälyttävät Hangoutsissa osoitteessa hangouts.google.com, Gmailissa ja Hangoutsin Chrome-laajennuksessa.

Google Voicen teksti- ja vastaajaviestit

Kun otat Google Voicen teksti- ja vastaajaviestit käyttöön yhdessä laitteessa Hangoutsissa, saat viestit Hangoutsiin kaikissa laitteissa.

1. vaihe: Varmista, että olet kirjautunut Google Voiceen ja Hangoutsiin samalla tilillä

1. Avaa tilisi Google Voicessa.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi. Katso tilisi käyttäjänimi ja sähköpostiosoite.
  3. Siirry osoitteeseen hangouts.google.com.
  4. Klikkaa oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi.
  5. Varmista, että tilisi on sama kuin Google Voicessa.
  6. Jos tilit eivät ole samat, kirjaudu Hangoutsiin Google Voicessa käyttämälläsi tilillä.

2. vaihe: Ota Google Voice käyttöön Hangoutsissa

1. Siirry osoitteeseen hangouts.google.com tai avaa Hangouts Gmailissa.
  2. Avaa asetukset:
    • Osoitteessa hangouts.google.com: Klikkaa Valikko Valikkoja sitten Asetukset.
    • Gmail: Klikkaa Hangouts-luettelon yläosassa olevaa alanuolta Alanuoli.
  3. Valitse Google Voice ‑osiossa Vastaanota tekstiviestejä ja ääniviestejä Hangoutsissa. Voit poistaa teksti- ja vastaajaviestit käytöstä poistamalla ruudun valinnan.
Mitä tapahtuu, kun saat Google Voice ‑tekstiviestin Hangoutsiin
  • Viesti merkitään Tekstiviestiksi.
  • Viesti näyttää Hangouts-keskustelulta.
  • Viestin alla lukee Google Voicen kautta.
  • Viestihistoria näkyy sekä Hangoutsissa että Google Voicessa.
    Huom. Jos et vielä näe viestihistoriaa Google Voicessa, sovelluksessa näytetään ilmoitus, kun viestihistoria on käytettävissä.

• Google Voice ‑historiassa ei näytetä

• video- ja ääniviestejä

• ryhmäviestejä, joissa osallistuja poistettiin ryhmästä.

• Google Voice ‑viestin poistaminen Hangoutsissa tai Google Voicessa poistaa sen molemmista sovelluksista.

Mitä tapahtuu, kun poistat Google Voicen teksti- ja vastaajaviestit käytöstä Hangoutsissa

• Voit lukea viestejä ja vastata niihin ainoastaan Google Voicessa.
  • Hangoutsin kautta saapuneet Google Voice ‑viestit näkyvät edelleen Google Voicen viestihistoriassa.
  • Vastaajaviestit tallennetaan Google Voiceen ja merkitään lukemattomiksi.

Google Voicen käyttö

Google Voice ‑puheluihin vastaaminen

• Hyväksy puhelu: Hangout-ikkuna avautuu hyväksymisen jälkeen.
  • Ohita puhelu: Ohittamisen jälkeen puhelupyyntö poistuu näkyvistä. Toinen henkilö ei saa ilmoitusta puhelun ohittamisesta.

Google Voicen tekstiviestien lähettäminen Hangoutsissa

Et voi lähettää tekstiviestejä Yhdysvaltojen ja Kanadan ulkopuolisiin numeroihin. Voit kuitenkin vastaanottaa tekstiviestejä kaikkialta maailmasta.

1. Siirry osoitteeseen hangouts.google.com tai avaa Hangouts Gmailissa.
  2. Valitse yläreunasta Lisää Plus.
  3. Kirjoita nimi, puhelinnumero tai sähköpostiosoite ja klikkaa haluamaasi vastaanottajaa.
  4. Valitse keskusteluikkunasta Tekstiviesti Tekstiviesti.
Jos viestien lähetyksessä ilmenee ongelmia, muuta kutsuasetuksiasi.

Google Voicen vastaajaviestien kuunteleminen Hangoutsissa

1. Siirry osoitteeseen hangouts.google.com tai avaa Hangouts Gmailissa.
  2. Siirry keskusteluluetteloon.
  3. Jos sinulla on uusia vastaajaviestejä, niissä on Vastaajaviesti-merkintä Ääniviesti.
  4. Avaa keskustelu ja valitse Toista Toista.