Google Chat korvaa klassisen Hangoutsin. Jos käytät Google Chatia, käy Google Chatin ohjekeskuksessa.

Google Voicen käyttäminen klassisen Hangoutsin kanssa

Tärkeää: Jos saat "Hangouts-soittohistoriasi poistetaan pian" ‑ilmoituksen, tarkista tilanne uudelleen muutaman päivän kuluttua ja rekisteröidy Google Voiceen. Hangouts-soittohistoria poistetaan syyskuun 2021 aikana. Lue lisää Hangoutsin ja Google Voicen muutoksista.

Vaihtaminen klassisesta Hangoutsista takaisin Google Voiceen

Puhelut ja tekstiviestit eivät enää ole käytettävissä klassisessa Hangoutsissa. Google Voicella voit soittaa puheluja ja lähettää tekstiviestejä. Voit käyttää Google Voicea Android- tai iOS-laitteella.

Google Voicelta saat puhelinnumeron puheluita, tekstiviestejä ja vastaajaviestejä varten. Tämän numeron avulla voit soittaa koti- ja ulkomaanpuheluita selaimelta ja mobiililaitteista. Jos olet Yhdysvalloissa, voit valita oman numerosi.

Sen lisäksi, että käytät Google Voicea puheluihin, tekstiviesteihin ja vastaajaviesteihin, voit myös

• lukea vastaajaviestien transkriptiot postilaatikossasi ja hakea niitä sähköpostien tapaan
  • luoda itsesi näköisiä vastaajatervehdyksiä
  • soittaa ulkomaanpuheluita edullisesti
  • suojautua häirikköpuheluilta ja ‑viesteiltä
  • estää ei-toivotut soittajat
  • seuloa puhelut ennen vastaamista.

Google Voice tallentaa ja käsittelee puheluiden, tekstiviestien ja vastaajaviestien tiedot.

Klassista Hangoutsia koskevan hyvityksen pyytäminen

Voit pyytää klassisen Hangoutsin puheluiden ja palveluiden saldojen hyvittämistä 6 kuukauden kuluessa alkuperäisestä ostosta. Näin pyydät Google Voicea tai klassista Hangoutsia koskevaa hyvitystä.

Google Voicen käytön aloittaminen

Tarvitset seuraavat:

Kun otat Google Voicen tekstiviestit ja vastaajaviestit pois päältä klassisessa Hangoutsissa

• Voit lukea viestejä ja vastata niihin ainoastaan Google Voicessa.
  • Klassisen Hangoutsin Google Voice ‑viestihistoria näkyy Google Voicessa.
  • Vastaajaviestit tallennetaan Google Voiceen ja merkitään lukemattomiksi.
  • Pääset Google Voicen viestihistoriaan klassisen Hangoutsin kautta vielä syyskuussa 2021, mutta uudet viestit eivät ole saatavilla klassisessa Hangoutsissa.

Muita lähteitä