Google Voicen käyttö Hangoutsissa

This feature is not available for Voice for G Suite accounts managed by your work or school. Learn more

Voit saada puheluja Google Voice ‑numeroosi käyttämällä perinteistä Hangoutsia verkossa, Gmailissa ja Hangoutsin Chrome-laajennuksen kautta.

Parhaan puhelukokemuksen saamiseksi suosittelemme puheluiden vastaanottoa Google Voice ‑mobiilisovelluksella tai osoitteessa voice.google.com.

Tärkeää: Et voi soittaa hätäpuheluja hallinnoimattomilla Google Voice ‑tileillä tai Hangoutsilla.

Ennen kuin aloitat

Tarvitset:

Hinta

Melkein kaikki Google Voice ‑puhelut Yhdysvaltoihin ja Kanadaan ovat maksuttomia kaikista maista, joissa Hangouts-puhelut ovat käytettävissä.

• Puhelut eivät ole käytössä kaikissa maissa. Lue lisää.
  • Joillekin Yhdysvaltain ja Kanadan alueille soittaminen maksaa 1 sentin minuutissa (USD) tai luettelossa mainitun hinnan paikallisessa valuutassa.

Saapuvien puheluiden hälytyksen ottaminen käyttöön Hangoutsissa

Jos sinulla on Google Voice ‑numero, voit saada puheluja Hangoutsissa. Voit myös soittaa puheluja Hangoutsilla.

1. Siirry osoitteeseen hangouts.google.com tai avaa Hangouts Gmailissa.
  2. Avaa asetukset:
    • Osoitteessa hangouts.google.com: Valitse Valikko Valikkoja sitten Asetukset.
    • Gmailissa: Klikkaa Hangouts-luettelon yläosassa olevaa alanuolta Alanuoli.
  3. Saapuvien puheluiden soittoääni ‑kohdassa on valintaruutu. Kun ruutu on valittu, Google Voiceen saapuvat puhelut hälyttävät Hangoutsissa osoitteessa hangouts.google.com, Gmailissa ja Hangoutsin Chrome-laajennuksessa.

Google Voicen teksti- ja vastaajaviestien saaminen Hangoutsiin

Kun otat Google Voicen teksti- ja vastaajaviestit käyttöön yhdessä laitteessa Hangoutsissa, saat viestit Hangoutsiin kaikissa laitteissa.

Tärkeää: Tekstiviestejä voi pian käyttää Hangoutsissa ainoastaan Google Voice- tai Project Fi ‑numerolla. Lue lisää.

1. vaihe: Varmista, että olet kirjautunut Google Voiceen ja Hangoutsiin samalla tilillä

1. Avaa tilisi Google Voicessa.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa profiilikuvaasi. Katso tilisi käyttäjänimi ja sähköpostiosoite.
  3. Siirry osoitteeseen hangouts.google.com.
  4. Klikkaa oikeassa yläkulmassa profiilikuvaasi.
  5. Varmista, että tilisi on sama kuin Google Voicessa.
  6. Jos tilit eivät ole samat, kirjaudu Hangoutsiin Google Voicessa käyttämälläsi tilillä.

2. vaihe: Ota Google Voice käyttöön Hangoutsissa

1. Siirry osoitteeseen hangouts.google.com tai avaa Hangouts Gmailissa.
  2. Avaa asetukset:
    • Osoitteessa hangouts.google.com: Valitse Valikko Valikkoja sitten Asetukset.
    • Gmailissa: Klikkaa Hangouts-luettelon yläosassa olevaa alanuolta Alanuoli.
  3. Valitse Google Voice ‑osiossa Vastaanota tekstiviestejä ja ääniviestejä Hangoutsissa. Voit poistaa teksti- ja vastaajaviestit käytöstä poistamalla ruudun valinnan.
Mitä tapahtuu, kun saat Google Voice ‑tekstiviestin Hangoutsiin
  • Viesti merkitään Tekstiviestiksi.
  • Viesti näyttää Hangouts-keskustelulta.
  • Viestin alla lukee Google Voicen kautta.
  • Viestihistoria näkyy sekä Hangoutsissa että Google Voicessa.
    Huom. Jos et vielä näe viestihistoriaa Google Voicessa, sovelluksessa näytetään ilmoitus, kun viestihistoria on käytettävissä.

• Google Voice ‑historiassa ei näytetä

• video- ja ääniviestejä

• ryhmäviestejä, joissa osallistuja poistettiin ryhmästä.

• Google Voice ‑viestin poistaminen Hangoutsissa tai Google Voicessa poistaa sen molemmista sovelluksista.

Mitä tapahtuu, kun poistat Google Voicen teksti- ja vastaajaviestit käytöstä Hangoutsissa

• Voit lukea viestejä ja vastata niihin ainoastaan Google Voicessa.
  • Hangoutsin kautta saapuneet Google Voice ‑viestit näkyvät edelleen Google Voicen viestihistoriassa.
  • Vastaajaviestit tallennetaan Google Voiceen ja merkitään lukemattomiksi.

Google Voicen käyttö Hangoutsissa

Google Voice ‑puheluihin vastaaminen

• Hyväksy puhelu: Hangout-ikkuna avautuu hyväksymisen jälkeen.
  • Ohita puhelu: Ohittamisen jälkeen puhelupyyntö poistuu näkyvistä. Toinen henkilö ei saa ilmoitusta puhelun ohittamisesta.

Google Voicen tekstiviestien lähettäminen Hangoutsissa

Et voi lähettää tekstiviestejä Yhdysvaltojen ja Kanadan ulkopuolisiin numeroihin. Voit kuitenkin vastaanottaa tekstiviestejä kaikkialta maailmasta.

1. Siirry osoitteeseen hangouts.google.com tai avaa Hangouts Gmailissa.
  2. Valitse yläreunasta Lisää Lisää.
  3. Kirjoita nimi, puhelinnumero tai sähköpostiosoite ja klikkaa haluamaasi vastaanottajaa.
  4. Valitse keskusteluikkunasta Tekstiviesti Tekstiviesti.
Jos viestien lähetyksessä ilmenee ongelmia, muuta kutsuasetuksiasi.

Google Voicen vastaajaviestien tarkistaminen Hangoutsissa

1. Siirry osoitteeseen hangouts.google.com tai avaa Hangouts Gmailissa.
  2. Siirry keskusteluluetteloon.
  3. Jos sinulla on uusia vastaajaviestejä, niissä on Vastaajaviesti-merkintä Ääniviesti.
  4. Avaa keskustelu ja valitse Toista Toista.