Overschakelen van Hangouts naar een nieuwe sms-app

Als je Hangouts gebruikt als je sms- en mms-app, schakel je over naar een andere app om sms- en mms-berichten te blijven verzenden en ontvangen.

Je kunt nog steeds sms'en in Hangouts via Google Voice en Project Fi.

Stap 1: Download een nieuwe sms-app

Misschien is er al een sms-app ingesteld op je telefoon. Zo niet, dan kun je het volgende doen:

Stap 2: Stel je nieuwe sms-app in

1. Open de Hangouts-app .
  2. Tik bovenaan op Menu Menu.
  3. Tik op Instellingen en vervolgensSms en vervolgens Sms ingeschakeld.
  4. Selecteer de sms-app die je standaard wilt gebruiken. Als je een ouder apparaat gebruikt, moet je misschien op Standaard sms-app tikken. Als deze optie niet wordt weergegeven, stel je de sms-app in via de instellingen van je telefoon.

Nu ontvang je sms'jes via de nieuwe app, niet via Hangouts. Ook je huidige sms'jes worden naar de nieuwe app verplaatst.

Megan is Hangouts-expert en auteur van deze Help-pagina. Help haar dit artikel te verbeteren door hieronder feedback achter te laten.