Overschakelen van Hangouts naar een nieuwe sms-app

Als je Hangouts gebruikt als je sms- en mms-app, schakel je over naar een andere app om sms- en mms-berichten te blijven verzenden en ontvangen.

Je kunt nog steeds sms'en in Hangouts via Google Voice en Project Fi.

Stap 1: Download een nieuwe sms-app

Misschien is er al een sms-app ingesteld op je telefoon. Zo niet, dan kun je het volgende doen:

Stap 2: Stel je nieuwe sms-app in

1. Open de Hangouts-app .
  2. Tik bovenaan op Menu Menu.
  3. Tik op Instellingen en danSms en dan Sms ingeschakeld.
  4. Selecteer de sms-app die je standaard wilt gebruiken. Als je een ouder apparaat gebruikt, moet je misschien op Standaard sms-app tikken. Als deze optie niet wordt weergegeven, stel je de sms-app in via de instellingen van je telefoon.

Nu ontvang je sms'jes via de nieuwe app, niet via Hangouts. Ook je huidige sms'jes worden naar de nieuwe app verplaatst.