Vaihtaminen klassisesta Hangoutsista uuteen tekstiviestisovellukseen

Jos käytät Hangoutsia tekstiviestisovelluksena (teksti- ja multimediaviestit), vaihda toiseen tekstiviestisovellukseen, jotta voit jatkossakin lähettää ja vastaanottaa teksti‑ ja multimediaviestejä.

Voit edelleen lähettää Hangoutsilla tekstiviestejä Google Voicen ja Project Fin kautta.

Tärkeää: Soittaminen klassisella Hangoutsilla poistetaan käytöstä alkuvuonna 2021.

Jos olet Yhdysvalloissa, voit soittaa puheluita jatkossakin päivittämällä Google Voiceen. Jos et ole Yhdysvalloissa tai et halua päivittää Google Voiceen, voit käyttää Hangoutsin soitto-ominaisuutta vuoden 2020 loppuun klassisen Hangoutsin kautta. Voit myös pyytää saldon hyvitystä.

Vaihe 1: Lataa uusi tekstiviestisovellus

Puhelimessa saattaa olla tekstiviestisovellus entuudestaan. Jos sovellusta ei ole:

Vaihe 2: Määritä uusi tekstiviestisovellus

1. Avaa Hangouts-sovellus .
  2. Napauta yläreunasta Valikko Valikko.
  3. Napauta Asetukset ja sittenTekstiviestit ja sitten Tekstiviestit käytössä.
  4. Valitse tekstiviestisovellus, jonka haluat määrittää oletukseksi. Jos käytät vanhaa laitetta, sinun on ehkä napautettava Oletusarvoinen tekstiviestisovellus. Jos vaihtoehtoa ei näy, määritä tekstiviestisovellus puhelimen asetusten kautta.

Tämän jälkeen saat tekstiviestit uuteen sovellukseen Hangoutsin sijasta. Myös aiemmat viestit siirretään uuteen sovellukseen.