Jos käytät Google Chatia, käy Google Chatin ohjekeskuksessa

Vaihtaminen klassisesta Hangoutsista uuteen tekstiviestisovellukseen

Jos käytit klassista Hangoutsia tekstiviestisovelluksena (teksti- ja MMS-viestit), vaihda Voice-sovellukseen, jos käytät Google Voicea, tai johonkin muuhun tekstiviestisovellukseen, jotta voit jatkossa lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä Google Fin kautta.

Tärkeää: Jos saat "Hangouts-soittohistoriasi poistetaan pian" ‑ilmoituksen, tarkista tilanne uudelleen muutaman päivän kuluttua ja rekisteröidy Google Voiceen. Hangouts-soittohistoria poistetaan syyskuun 2021 aikana. Lue lisää Hangoutsin ja Google Voicen muutoksista.

Uuden tekstiviestisovelluksen lataaminen Google Fitä varten

Jos käytit Google Fitä tekstiviestien lähettämiseen klassisessa Hangoutsissa, voit käyttää puhelimesi tekstiviestisovellusta tai valita sopivan vaihtoehdon:

Tekstiviestitoiminnon siirtäminen Google Voiceen

Jos käytit Google Voicea tekstiviestien lähettämiseen klassisessa Hangoutsissa, voit

• ylläpitää tekstiviestejäsi osoitteessa voice.google.com/messages
  • avata mobiililaitteen Voice-sovelluksen ja napauttaa Viestit-välilehteä.