Vaihtaminen Hangoutsista uuteen tekstiviestisovellukseen

Jos käytät Hangoutsia tekstiviestisovelluksena (teksti- ja multimediaviestit), vaihda toiseen tekstiviestisovellukseen, jotta voit jatkossakin lähettää ja vastaanottaa teksti- ja multimediaviestejä.

Voit edelleen lähettää Hangoutsilla tekstiviestejä Google Voicen ja Project Fin kautta.

1. vaihe: Hanki uusi tekstiviestisovellus

Puhelimella saattaa olla tekstiviestisovellus entuudestaan. Jos näin ei ole:

2. vaihe: Määritä uusi tekstiviestisovelluksesi

1. Avaa Hangouts-sovellus .
  2. Napauta yläreunassa Valikko Valikko.
  3. Valitse Asetukset ja sittenTekstiviestit ja sitten Tekstiviestit käytössä.
  4. Valitse tekstiviestisovellus, jonka haluat määrittää oletukseksi. Jos käytät vanhempaa laitetta, sinun on ehkä valittava Oletusarvoinen tekstiviestisovellus. Jos et näe tätä vaihtoehtoa, määritä tekstiviestisovellus puhelimen asetusten kautta.

Tämän jälkeen saat tekstiviestit uuteen sovellukseen Hangoutsin sijasta. Myös olemassa olevat viestit siirretään uuteen sovellukseen.