Skift fra Hangouts til en ny sms-app

Hvis du bruger Hangouts til at sende sms- og mms-beskeder, skal du skifte til en anden sms-app for at fortsætte med at sende og modtage sms- og mms-beskeder.

Du vil stadig kunne sende sms-beskeder i Hangouts via Google Voice og Project Fi.

Trin 1: Få en ny sms-app

Du har måske allerede en sms-app på din telefon. Hvis det ikke er tilfældet, kan du:

Trin 2: Konfigurer din nye sms-app

1. Åbn Hangouts-appen .
  2. Tryk på menuen Menu øverst.
  3. Tryk på Indstillinger og derefterSms og derefter Sms er aktiveret.
  4. Vælg den app til sms-beskeder, du vil bruge som standardapp. Hvis du bruger en ældre enhed, skal du muligvis trykke på Standardapp til sms-beskeder. Hvis du ikke kan se denne valgmulighed, kan du konfigurere din sms-app i indstillingerne på din telefon.

Nu får du dine sms-beskeder via den nye app i stedet for Hangouts. Dine nuværende beskeder flyttes også til den nye app.