Puhelun soittamisen ja vastaanottamisen ongelmien korjaaminen

Valitse ongelma ja yritä korjata se alla kuvattujen vaiheiden mukaisesti.

Jos käytössäsi on työpaikan tai koulun Google Voice for G Suite ‑tili, et voi soittaa tai vastaanottaa puheluja perinteisessä Hangoutsissa. Jos haluat vastaanottaa puheluja, pidä voice.google.com auki selaimessa tai asenna Google Voice ‑mobiilisovellus.

Puhelun soittaminen ei onnistu

1. Varmista, että numero on muodostettu oikein.
    • Jos kopioit ja liitit puhelinnumeron, yritä sen sijaan kirjoittaa numero.
    • Jos olet soittamassa ulkomaanpuhelua, valitse oikea maa klikkaamalla alanuolta. Varmista, ettet antanut maakoodia kahdesti.
  2. Tarkista, että selaimesi antaa Hangoutsin käyttää mikrofonia.
  3. Päivitä selain.

Puhelun vastaanottaminen ei onnistu

1. Varmista, että sinulla on Google Voice ‑tili ja ‑puhelinnumero. Google Voice on saatavana vain Yhdysvalloissa.
  2. Jos sinulla on Google Voice käytössä, varmista, että kirjaudut Hangoutsiin samalla sähköpostiosoitteella kuin Google Voice ‑tilille.
  3. Varmista, että saapuvien puheluiden soittoääni on käytössä.
  4. Tarkista, että selaimesi antaa Hangoutsin käyttää mikrofonia.
  5. Päivitä selain.

Jos ongelmat jatkuvat:

1. Kirjaudu ulos Hangouts-sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään. Lisätietoja uloskirjautumisesta
  2. Hangouts-keskusteluryhmässä saat apua muilta Hangoutsin käyttäjiltä.

Puhelusaldon tarkistaminen

Jos et pysty soittamaan numeroon, johon soittaminen ei ole ilmaista, sinulla saattaa olla liian vähän puhelusaldoa. Lisätietoja saldon lisäämisestä

Huomioitavaa:

• Muutamaan Yhdysvaltain ja Kanadan kohteeseen hinta on 1 sentti (USD) minuutilta.
  • Voit soittaa Yhdysvaltain ja Kanadan ulkopuolella oleviin paikkoihin (maksullinen palvelu), mutta on eräitä paikkoja, joista et voi soittaa.
  • Löydät hinnan paikallisessa valuutassa täältä.

Puhelun soittamisvaihtoehto ei näy

Jos puhelun soittamisvaihtoehto ei näy, se voi johtua seuraavista syistä:

• Olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, eikä ominaisuus todennäköisesti ole käytettävissä maassasi.
  • Käytössäsi on työpaikan tai koulun Voice for G Suite ‑tili. Voit soittaa puheluja Google Voice ‑mobiilisovelluksella tai osoitteessa voice.google.com.
Maat, joissa soittaminen Hangoutsissa ja Gmailissa ei ole käytettävissä:
  • Argentiina
  • Kiina
  • Kuuba
  • Egypti
  • Ghana
  • Intia (Intiassa käyttäjät voivat soittaa puheluita muihin maihin, mutta eivät maan sisäisiä puheluita.)
  • Iran
  • Jordania
  • Kenia
  • Meksiko
  • Marokko
  • Myanmar
  • Nigeria
  • Pohjois-Korea
  • Peru
  • Venäjän federaatio
  • Saudi-Arabia
  • Senegal
  • Etelä-Korea
  • Sudan
  • Syyria
  • Thaimaa
  • Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
  • Vietnam
Kielet, joilla soittaminen Hangoutsissa ja Gmailissa toimii
  • Brasilian portugali
  • bulgaria
  • katalaani
  • kiina
  • kroaatti
  • tšekki
  • tanska
  • hollanti
  • amerikan- ja brittienglanti
  • viro
  • filipino
  • suomi
  • ranska
  • saksa
  • kreikka
  • unkari
  • islanti
  • italia
  • japani
  • korea
  • latvia
  • liettua
  • norja
  • puola
  • portugali
  • romania
  • venäjä
  • serbia
  • slovakki
  • slovenia
  • espanja
  • ruotsi
  • thai
  • turkki
  • ukraina
  • vietnam
Hyvityksen hakeminen

Jos ostit saldoa aikaisemmin, mutta olet nyt paikassa, jossa Hangoutsista ei voi soittaa, voit hakea hyvitystä.

1. Avaa Google Voice.
  2. Klikkaa vasemmasta yläkulmasta Valikko ja sittenAsetukset Asetukset.
  3. Klikkaa Maksut ja sitten Laskutushistoria ja sitten Hyvitykset.
  4. Valitse Hyvitä koko saldo.