Hvis du bruger Google Chat, kan du gå til Hjælp til Google Chat

Løs problemer, når du foretager eller modtager telefonopkald

Vigtigt! Hvis du får en notifikation med teksten "Historikken over din telefonopkald i Hangouts slettes snart", kan du tjekke igen om et par dage og tilmelde dig Google Voice. Sletningen af historikken for telefonopkald til Hangouts sker frem til udgangen af september 2021. Få flere oplysninger om ændringer vedrørende brug af Google Voice i Hangouts.

Hvis du befinder dig i USA, kan du fortsat foretage telefonopkald, hvis du opgraderer til Google Voice. Hvis du har taletid i det klassiske Hangouts, kan du anmode om refusion af din kvalificerede taletid.

Få en refusion for det klassiske Hangouts

Du kan anmode om refusion for opkald i det klassiske Hangouts. Anmod om en refusion for Google Voice eller det klassiske Hangouts.