Puhelun soittaminen Hangoutsilla

Voit käyttää Hangoutsia ulkomaisiin ja kotimaisiin puhelinnumeroihin soittamiseen.

Ennen aloittamista

Huom. Et voi soittaa tai vastaanottaa hätäpuheluja Hangoutsissa.

Puhelun soittaminen

Jos käytät Hangoutsia Google Voice ‑puhelujen soittamiseen, se näyttää Google Voice ‑numerosi.

1. Siirry tietokoneella Hangoutsiin Gmailissa tai osoitteessa hangouts.google.com.
  2. Klikkaa Puhelu-välilehteä Soita.
    • Kirjoita hakukenttään puhelinnumero tai nimi. Voit syöttää maakoodin klikkaamalla valikkoa tai kirjoittamalla sen hakukenttään (esimerkiksi +55 soittaessasi Brasiliaan).
    • Klikkaa sen henkilön puhelinnumeroa tai nimeä, jolle haluat soittaa.
    • Voit syöttää alanumeron klikkaamalla näppäimistöä Näppäimistö.
  3. Lopeta puhelu sulkemalla Hangout-ikkuna tai klikkaamalla puhelun lopetuskuvaketta Lopeta puhelu. Puhelu päättyy myös, jos saldosi loppuu.

Puheluhistorian tarkastelu

1. Siirry tietokoneella Hangoutsiin Gmailissa tai osoitteessa hangouts.google.com.
  2. Klikkaa Puhelin-välilehteä Soita.
  3. Valitse Uusi keskustelu ja sitten Lisää saldoa Lisää.
  4. Soittosaldosi sekä puhelu- ja laskutushistoriasi näkyy Google Voicessa.

Voit myös ladata puheluhistoriasi Google Voicesta Takeout-sovelluksella.

Saldon ostaminen

Voit ostaa puhelusaldoa puhelusaldosivulla.

Puhelusaldon ostamisen ongelmien korjaaminen

Puhelusaldo ei näy

Odota muutama minuutti, että saldo ehtii päivittyä.

Jos uskot toisen henkilön ostaneen puhelusaldoa sinun Google-tiliäsi käyttämällä, tutustu ilmoituksen tekemiseen luvattomista veloituksista.