Hvis du bruger Google Chat, kan du gå til Hjælp til Google Chat

Foretag telefonopkald i det klassiske Hangouts

Vigtigt! Hvis du får en notifikation med teksten "Historikken over din telefonopkald i Hangouts slettes snart", kan du tjekke igen om et par dage og tilmelde dig Google Voice. Sletningen af historikken for telefonopkald til Hangouts sker frem til udgangen af september 2021. Få flere oplysninger om ændringer vedrørende brug af Google Voice i Hangouts.

Hvis du befinder dig i USA, kan du fortsat foretage telefonopkald, hvis du opgraderer til Google Voice. Hvis du har taletid i det klassiske Hangouts, kan du anmode om refusion af din kvalificerede taletid.

Anmod om refusion:

• Du kan anmode om refusion for opkald og saldi i det klassiske Hangouts inden for 6 måneder efter det oprindelige køb.
  • Google Pay sender en mail til kontoindehaveren, der skal bekræfte refusionsbeløbet.
  • Google Pay sender kvalificerede transaktioner for Google Voice eller det klassiske Hangouts til den oprindelige betalingsform.
  • Hvis en tidligere refusion ikke går igennem, sender Google Pay dig en mail med oplysninger om, hvordan du løser disse problemer.