Puhelinnumeron vahvistaminen Hangoutsissa

Kun olet vahvistanut puhelinnumerosi, henkilöt, joilla on se, voivat ottaa yhteyttä sinuun Hangoutsissa.

Mitä puhelinumeron vahvistamisesta seuraa

• Henkilöt, joilla on puhelinnumerosi, voivat löytää sinut ja ottaa sinuun yhteyttä tai nähdä henkilökohtaiset yhteystietosi, jotka olet määrittänyt Googlen palveluissa, kuten Hangoutsissa ja soittajan tunnuksessa.  Lisätietoja soittajan tunnuksesta
  • Puhelinnumeroasi ei näytetä muille. Voit tehdä muutoksia Tietoja minusta ‑sivulta.

Jos et halua, että henkilötietosi löytyvät Googlesta, voit poistaa kyseisen asetuksen käytöstä. Lisätietoja siitä, miten henkilötietojesi näkyminen Googlessa vaikuttaa ja miten voit poistaa sen käytöstä

Puhelinnumeron vahvistaminen

Puhelinnumeron vahvistaminen, kun kirjaudut ensimmäisen kerran sisään

1. Kun kirjaudut Hangoutsiin ensimmäistä kertaa, sinua pyydetään vahvistamaan puhelinnumerosi. Voit muokata puhelinnumeroa napauttamalla sitä.
  2. Vahvista numero ja napauta Seuraava.
  3. Anna tekstiviestillä saamasi vahvistuskoodi.
  4. Napauta Seuraava.
  5. Kun näet Vahvistettu-viestin, napauta Valmis.

Puhelinnumeron vahvistaminen, kun olet jo kirjautunut sisään

1. Avaa Hangouts-sovellus Hangouts Android-puhelimessa tai ‑tabletissa.
  2. Napauta Valikko Valikko ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Google-tilisi.
  4. Napauta Valitse puhelinnumero.

Vahvistetun puhelinnumeron poistaminen

1. Varmista, että olet kirjautunut Google-tilillesi.
  2. Avaa Google-tilin puhelinasetukset puhelimen selaimessa.
  3. Valitse Muokkaa Muokkaa.
  4. Valitse Poista numero ja sitten Poista numero.