Hvis du bruger Google Chat, kan du gå til Hjælp til Google Chat

Bekræft dit telefonnummer i det klassiske Hangouts

Vigtigt! Hvis du får en notifikation med teksten "Historikken over din telefonopkald i Hangouts slettes snart", kan du tjekke igen om et par dage og tilmelde dig Google Voice. Sletningen af historikken for telefonopkald til Hangouts sker frem til udgangen af september 2021. Få flere oplysninger om ændringer vedrørende brug af Google Voice i Hangouts.

Hvis du befinder dig i USA, kan du fortsat foretage telefonopkald, hvis du opgraderer til Google Voice. Hvis du har taletid i det klassiske Hangouts, kan du anmode om refusion af din kvalificerede taletid.