Se'ns ha informat que s’ha tancat la sessió del compte de diversos usuaris de manera inesperada. Ho estem investigant, però no us preocupeu: no hi ha indicis que això estigui relacionat amb cap amenaça per a la seguretat dels comptes ni amb activitats de pesca (suplantació d'identitat). Torneu a iniciar la sessió a accounts.google.com i, si no recordeu la contrasenya, accediu a aquesta pàgina per recuperar-la. Si utilitzeu la verificació en dos passos, l'SMS amb el codi pot trigar a arribar-vos. Torneu-ho a provar o utilitzeu els codis de seguretat.

Iniciar una conversa

Amb Hangouts, pots enviar-te missatges i fer videotrucades amb una persona o amb un grup de persones.

Iniciar una conversa

Nota: si utilitzes l'extensió de Hangouts per a Chrome, les finestres de converses que hagis iniciat a hangouts.google.com o a Gmail s'obriran fora de la finestra del navegador.

1. Obre Hangouts a hangouts.google.com o a Gmail.
  2. A la part superior de la llista de converses, fes clic a la icona de cerca Cerca.
  3. Escriu un nom o una adreça electrònica. Quan trobis la persona en qüestió, fes clic al seu nom.
  4. Escriu el missatge i prem la tecla de retorn del teclat.

Altres tipus de conversa

Xat de grup
  1. Obre Hangouts a hangouts.google.com o a Gmail.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Cerca Cerca.
  3. Escriu el nom, el número de telèfon o l'adreça electrònica de cada persona del grup. Quan trobis la persona en qüestió, marca la casella situada davant del nom.
  4. Fes clic a Missatge.
  5. Escriu el missatge i prem la tecla de retorn del teclat.

Després de crear un grup, pots convidar-hi participants amb un enllaç, afegir-hi més persones o suprimir-ne d'altres. Obtén més informació sobre com gestionar els participants de les converses de grup.

Videotrucada

Primer, assegura't que l'ordinador compleix els requisits del sistema i concedeix a Hangouts accés a la càmera i al micròfon. A continuació, segueix aquests passos:

1. Obre Hangouts a hangouts.google.com o a Gmail.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Cerca Cerca.
  3. Escriu un nom o una adreça electrònica. Quan trobis la persona en qüestió, fes clic al seu nom.
  4. A la finestra de conversa que s'obre, fes clic a Videotrucada Videotrucada.

Quan acabis la videotrucada, col·loca el cursor al final de la finestra i fes clic a Penja Finalitza la trucada per sortir-ne.

Videotrucada amb diverses persones

1. Obre Hangouts a hangouts.google.com o a Gmail.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Cerca Cerca.
  3. Escriu el nom o l'adreça electrònica de cada persona del grup i marca la casella situada davant del nom.
  4. Fes clic a Videotrucada.
Trucada telefònica

Primer, assegura't que l'ordinador compleix els requisits del sistema i concedeix a Hangouts accés a la càmera i al micròfon. A continuació, segueix aquests passos:

1. Obre Hangouts a hangouts.google.com o a Gmail.
  2. Fes clic a la pestanya Truca Truca.
  3. Escriu un número de telèfon o un nom al quadre de cerca. Si fas una trucada internacional, pots seleccionar el codi del país corresponent fent clic al menú desplegable de la bandera o escrivint-lo directament al quadre de cerca (per exemple, +55 per al Brasil).
  4. Fes clic al número de telèfon o al nom de la persona a qui vulguis trucar.
    1. Si truques a un número de telèfon amb extensió, marca-la mitjançant el teclat Teclat.

Si estàs conversant amb algú mitjançant Hangouts, pots trucar-li directament. A la part superior de la finestra de conversa, fes clic a la icona de trucar Truca.

Per finalitzar una trucada, tanca la finestra de la conversa o fes clic a la icona de penjar el telèfon Finalitza la trucada.

Missatge de text (SMS)

Si tens un compte de Google Voice i has activat els missatges de text a Hangouts, segueix aquests passos per enviar missatges de text:

1. Obre Hangouts a hangouts.google.com o a Gmail.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Cerca Cerca.
  3. Escriu un nom o una adreça electrònica. Quan trobis la persona en qüestió, fes clic al seu nom.
  4. A la finestra de conversa que s'obre, fes clic a la icona d'SMS SMS.
  5. Escriu el missatge i prem la tecla de retorn del teclat.

Afegir emojis, fotos o dibuixos als missatges

Pots afegir emojis als missatges per comunicar el teu estat d'ànim o bé enviar fotos i adhesius als amics. També pots fer un dibuix i compartir-lo en una conversa.

Afegir una foto
  1. A la part inferior dreta de la finestra de la conversa, fes clic a Insereix una imatge Insereix una imatge.
    • Penja fotos: selecciona una foto de l'ordinador o bé arrossega'n una a la finestra.
    • Fotos o Àlbums: selecciona les fotos que vols enviar.
    • Càmera web: fes una foto nova amb la càmera web.
  2. Fes clic a Selecciona.
  3. Escriu un missatge i fes clic a Envia Envia.

També pots arrossegar una foto des de l'ordinador a la finestra de la conversa. Fes clic a Envia Envia.

Obtén més informació sobre com es comparteixen i se suprimeixen les fotos.

Afegir emojis i adhesius
  1. A la part inferior esquerra de la finestra de la conversa, fes clic a Emoji Emoji.
  2. Selecciona un emoji a la finestra perquè reflecteixi el teu estat d'ànim.
  3. Escriu el missatge i prem la tecla de retorn del teclat.

També pots afegir un adhesiu il·lustrat al xat per donar-li caràcter. A la finestra d'emojis, tria un personatge i selecciona un adhesiu. L'adhesiu s'enviarà immediatament.

Fer dibuixos i enviar-los

Pots fer dibuixos en un llenç en blanc o penjar una foto i dibuixar-hi al damunt. Per fer un dibuix i enviar-lo en un missatge, segueix aquests passos:

1. A la part inferior dreta de la finestra de la conversa, col·loca el cursor a sobre d'Insereix una imatge Insereix una imatge.
  2. Fes clic a Redacta Redacta.
  3. Pots començar amb un llenç de dibuix en blanc o bé pots triar una de les opcions següents per dibuixar al damunt d'una foto o d'un altre dibuix:
    • Utilitza una foto: si vols dibuixar al damunt d'una foto teva, penja-la. A la part superior, fes clic a Edita una foto Edita la foto. Selecciona la foto en què vulguis dibuixar.
    • Utilitza un dibuix existent: col·loca el cursor a sobre d'una foto o d'un dibuix que s'hagi enviat a la finestra de la conversa. A la part superior dreta de la imatge, fes clic a Redacta Redacta.
  4. Tria el color i la mida del llapis. També en pots triar la forma i l'opacitat.
  5. Fes el dibuix.
  6. Fes clic a Envia Envia.
Afegir adhesius animats
Pots donar vida a les converses amb els adhesius animats. Per afegir animacions, Hangouts detecta automàticament algunes frases als teus missatges (per exemple, "Per molts anys") i et suggereix un adhesiu animat.

Problemes amb l'enviament de missatges

Si un missatge no s'ha enviat correctament, es mostrarà de color vermell. Normalment aquest error passa si la connexió a Internet s'ha interromput o és massa lenta. Quan es restableixi la connexió, el missatge s'enviarà i es posarà de color negre.